Secretele istoriei

Adevărata cauză a morții a prințului Philip. Ce scrie în certificatul de deces

Publicat: 06 mai 2021
Prințul Philip zambeste larg
Publicația Telegraph a publicat de curând adevărata cauză a morții a prințului Philip.

Adevărata cauză a morții a prințului Philip a fost dezvăluită. Potrivit informațiilor furnizate de către palatul Buckingham, ducele de Edinburgh a decedat la Castelul Windsor pe 9 aprilie. Publicația Telegraph a obținut certificatul de deces al prințului care a fost avizat de Sir Huw Thomas, șeful diviziei medicale regale.

Medicul britanic nu a identificat nicio boală sau vătămare care ar fi putut contribui la moartea ducelui.

Adevărata cauză a morții a prințului Philip, dezvăluită

În certificatul de deces al ducelui de Edinburgh nu este trecută nicio mențiune asupra stării preexistente din cauza căreia ducele a fost supus unei intervențîi cardiace cu câteva săptămâni înainte de moarte

În Anglia, medicii au dreptul de a stabili drept cauză de deces dacă persoana are peste 80 de ani, iar starea fizică înregistrează un declin constant.

Prințul Philip a fost internat timp de o lună la două spitale din Londra. Inițial a primit îngrijiri pentru o infecție, dar apoi a fost supus unei proceduri chirurgicale.

Acesta a revenit la Castelul Windsor pe 16 martie, unde și-au petrecut ultimele zile împreună cu regina Elisabeta a II-a.

Prinţul Philip, fascinat de Delta Dunării

Ducele de Edinburgh a fost oaspete de onoare al Deltei Dunării în primăvara anului 2001, cu ocazia participării la un summit care s-a desfăşurat la Bucureşti, unde s-au discutat teme de mediu şi dezvoltare durabilă în Delta Dunării şi Munţii Carpaţi.

”Prinţul Philip a vizitat zona canalului 36, acolo unde se află o colonie de cormorani. A rămas impresionat de pomii golaşi, ale căror crengi şi frunze au fost arse de fecalele păsărilor, care sunt foarte acide“, spune Victor Iancu.

Gestul copleșitor al Reginei Elisabeta a II-a care a uimit o lume întreagă

Regina a fost profund marcată de despărțirea de cel ce i-a fost soț 73 de ani. Cei doi au avut o relație puternică. Elisabeta a-II-a și prințul Philip obișnuiau să-și trimită scrisori în perioada în care nu erau căsătoriți. Astfel, regina  a decis să-i lase o ultima scrisoare prințului Philip.

Pe sicriul ducelui de Edinburgh, suverana a așezat o scrisoare și o coroana de flori. Potrivit publicației Today, era scris, printre altele „Te iubesc”.

Publicația Telegraph a publicat de curând adevărata cauză a morții a prințului Philip.

Adauga un comentariu