Actualitate

ADEVARATA FRAUDA! Doi politisti impiedicau cetatenii sa voteze!

Publicat: 07 oct. 2018
1

UPDATE: Directia Generala a Politiei Municipiului Bucuresti a declansat cercetarea fata de doi ofiteri care in loc sa pazeasca o sectie de votare incercau sa impiedice lumea sa voteze la referendum.

”Urmare unor informatii aparute in spatiul on line, postate pe o retea de socializare, va aducem la cunostinta urmatoarele: In data de 06 octombrie 2018, DGPMB a declansat cercetari conform art.385 CP, impiedicarea exercitarii drepturilor electorale si respectiv art.296 CP, purtare abuziva, fata de doi politisti ce asigurau protectia unei sectii de votare de pe raza sectorului 5. Cercetarile au fost declansate de un apel in sistem 112 si ulterior de o plangere scrisa formulate de un barbat care a reclamat ca politistii ar fi facut propaganda electorala si ulterior l-ar fi jignit. La fata locului au fost efectuate verificari de catre politisti ai Sectiei 17. Din dispozitia conducerii Politiei Capitalei, cei doi politisti ce efectuau serviciul la sectia de vot in cauza au fost retrasi si inlocuiti. Plangerea a fost inaintata Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 5 pentru a dispune.”, arata DGPMB. Intregul scandal a pornit dupa ce un cetatean si-a manifestat indignarea fata de comportamentul politistilor.
 

Stire initiala: Acuze grave la adresa subordonatilor ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan! Un cetatean acuza ca un agent-sef prezent la o sectie de votare din Capitala ar fi influentat alegatorii. Intr-o postare pe o retea de socializare, Cristian Opris sustine ca un politist le spunea alegatorilor sa nu voteze la Referendum, pentru ca il scapa pe Liviu Dragnea de puscarie.

„Cam asa a aratat ziua unui cetatean care a “indraznit” sa iasa la vot in prima zi a referendumului:
Ca un cetatean responsabil, dimineata la ora 9:30 m-am prezentat la sectia 940 din incinta Facultatii de Drept impreuna cu un coleg de facultate. La intrare, un domn grizonat, in uniforma de politie si cu grade de agent sef, ii explica unei alegatoare ca daca voteaza, inseamna ca e de acord cu toate legile lui Dragnea si ca il scapa de puscarie. Crezand ca am inteles gresit, am intrat in sectie unde mi-am exprimat votul.

 

Carmen Dan il indeamna pe Klaus Iohannis sa mearga la vot: Orice om politic trebuie sa dea acest exemplu
La iesire, acelasi domn politist vorbea cu o alta alegatoare si ii explica acelasi lucru, doar ca de aceasta data, langa ei era si o doamna in uniforma si cu grade de comisar de politie care era si ea foarte interesata de acest subiect. Indignat fiind, i-am atras atentia ca se afla in incinta unui centru de votare si i-am cerut sa nu mai influenteze alegatorii, mai ales ca e in uniforma de politist.
Deloc deranjat, m-a intrebat daca am votat, totodata atragandu-mi atentia ca daca am facut acest lucru, inseamna ca am votat legile lui Dragnea pentru a-l scapa de inchisoare. I-am adus la cunostinta ca, in conformitate cu legea 3/2000, asa trebuie sa fie formulata intrebarea de pe buletinul de vot si ca la fel a aratat si la referendumul din 2003, lege pe care ar trebui sa o cunoasca. Reactia lui a venit promt “Ce 2000? Legea asta si-a facut-o Dragnea acum in 2018!” Intre timp, o doamna presedinte al unei sectii de votare din acel centru a iesit in hol cu un BULETIN DE VOT(!!!) pentru a-i arata doamnei comisar cum suna intrebarea.
Enervat am iesit afara si am sunat la 112 pentru a sesiza cele intamplate, fiind rugat sa astept sosirea unui echipaj. Pana aici, toate bune si frumoase… ajunge si echipajul format din doi tineri agenti, abia iesiti de pe bancile scolii, care au fost pusi in situatia de a constata o infractiune comisa de superiori.
M-am legitimat si am intrat impreuna cu ei in holul in care se aflau cei sus mentionati. De aici lucrurile au luat o intorsatura ciudata! Am fost jignit si amenintat de catre cei doi plitisti pe care i-am reclamat si de catre acea doamna, care a iesit afara cu buletinul de vot. Ba mai mult, politistul care instiga la neprezentare le-a dictat procesul verbal de constatare colegilor mai tineri si mai “jos in grad”. Consternat de cele intamplate, am mers direct la Biroul Electoral Central unde am depus o sesizare, fiind sfatuit sa depun si o plangere la sectia de politie in raza careia se afla centrul de votare. De la BEC am mers direct la sectia 17 unde am depus plangerea si am primit numar de inregistrare. Si, intr-un final…. abia acum am reusit sa ajung acasa.
Asa imi trebuie daca mi-am “permis” sa ies la vot! Sper ca de data aceasta, politia sa nu ii protejeze pe cei doi, la fel cum a facut-o cu politistul pedofil.

P. S.: Si la aceasta ora, politistul care indemna alegatorii sa nu voteze e tot acolo, si probabil ca face acelasi lucru! Ministerul Afacerilor Interne, Romania Guvernul Romaniei Autoritatea Electorala Permanenta”, scrie, pe Facebook, Cristian Opris.

Comentarii
  • Dupa sondajul din ultimele zile este dovedit ca 85% dintre romani sunt retardati. Legea referendumului trebuie schimbata: sa se valideze referendumul indiferent de prezenta la urne, si rezultatul sa fie decis in urma numararii buletinelor. Evident trebuie un scor mai mare de 50% pentru validare. Se exclude boicotul care a avut consecinte grave pentru societate. Acum s-a dovedit ca si referendumul pentru aprobarea constitutiei din 2003 a fost musamalizat, intrarea Romaniei in UE fiind decisa in alta parte si nu la urne.

  • Retardati sunteti voi cei care votati pt orice besina ..si pt idioteniile smecherilor….o sa va puna sa votati daca vreti sa mai mancati paine alba sau integrala!

  • brusli—Votanți ar vrea sâ voteze o serie de beșine pe care sâ ți le acordate ție drept cadou sâ vedem atunci dacâ mai manipulezi mizeri retradate de tine .

Adauga un comentariu