Scena artistica din Romania

Adevaratul motiv pentru care Anca Pandrea nu va merge la inmormantarea fiului ei vitreg, Ducu Darie. Dezvaluirea cutremuratoare facuta de vedeta: „Ma doare…” 

Publicat: 20 sept. 2019

Anca Pandrea, mama vitrega a lui Ducu Darie, care a murit joi, 18 septembrie, la Spitalul Fundeni, la varsta de 60 de ani, a anuntat, vineri, ca desi sufera foarte mult, nu va merge la inmormantarea sa.

Potrivit acesteia, Ducu Darie suferea de ciroza, pentru care se trata. Era pe lista pentru transplant de ficat, dar nu a mai apucat sa-l primeasca (nr. lucru negat de Agentia Nationala pentru Transplant).

„El a asteptat ca un alt mare regizor, Tocilescu, pe lista civilizata si umana, la rand, pentru un transplant. Tocilescu pentru rinichi si Ducu Darie pentru ficat. Suferinta lui Ducu Darie a fost de aproape 4 ani. Avea ciroza, a facut chimioterapie acum doi ani si ceva si o tinea in frau, chiar daca slabise in ultimul timp. Da, era constiincios privind tratamentul', a declarat Anca Pandrea la Antena Stars.

'Daca noi vorbeam rar, crezi ca era ceva schimbat daca era mai des?'

Aceasta a confirmat ca, desi tinea la fiul ei vitreg, nu erau in cele mai bune relatii. Totusi, nu acesta este motivul pentru care nu va merge la inmormantarea sa. 'Daca noi vorbeam rar, crezi ca era ceva schimbat daca era mai des? Oricum ma doare! Ma doare de nu mai pot. Eu nu pot, dupa Iurea, sa merg la nimeni. Nici in spital, nici la inmormantare.

O sa merg la Teatru, unde este depus. E altceva. Cu durere in suflet, dar cu dragoste pentru Ducu, o sa merg. Il ocroteste Iurea, care a plecat inaintea lui, a spus Anca Pandrea.

Aceasta a avut numai cuvinte de lauda la adresa fiului sau vitreg: 'Aproape tot ce a facut a fost o capodopera. Pe ce a pus el mana, pe ce text a pus mana, si Dumnezeu a pus si l-a indrumat'.

Unde si cand va fi inmormantat Ducu Darie

Alexandru Darie va fi depus vineri, 20 septembrie, ora 20.00, la Teatrul Bulandra, Sala „Liviu Ciulei, unde va ramane pana duminica, 22 septembrie, la ora 12.00. In acest interval vor avea loc, zilnic, slujbe religioase.

Slujba de inmormantare va avea loc duminica, 22 septembrie, la ora 13.00, la Cimitirul Bellu din Capitala.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit