Mozaic muzical

Adevaratul motiv pentru care Delia nu face copii: ‘Ar fi mai complicat’ 

Publicat: 18 iun. 2019
3

Intrebata adesea de ce nu face un copil, Delia raspunde mereu cu o doza de calm si incearca pe cat posibil sa evite discutiile pe aceasta tema. Se pare ca artista nu se grabeste sa devina mama, desi a trecut de varsta de 35 de ani.

Weekend-ul trecut, solista a participat la botezul celui de-al doilea copil al surorii sale, Oana. Cu toate ca nu are inca copii, Delia este o matusa implicata si este extrem de dedicata atunci cand vine vorba de nepoteii sai, pe care ii iubrste ca pe ochii din cap.

De ce Delia nu face un copil: ‘Ii convine situatia de a fi…’

Sora sa a explicat motivul pentru care Delia nu isi doreste sa faca copii acum.

‘Deliei ii convine situatia de a fi matusa mai mult decat de a fi ea mama. Ar fi mai complicat. Asa vine in vizita, ii vede, e topita dupa ei’, a declarat Oana Matache pentru Click.

In urma cu ceva timp, Delia declara ca nu se afla deocamdata in starea necesara pentru a deveni mama. Sinceritatea sa i-a adus numai critici, ea fiind intrebata obsesiv cand va face un copil.

‘Treaba cu copilul ma enerveaza cam la fel de mult pe cat ii deranjeaza imigrantii pe extremistii de la noi. Esti egoista daca nu faci un copil! Da, recunosc. Ma iubesc mult si incerc sa fiu cat de mult prezenta in viata mea. Admit. Sunt vinovata’, a spus Delia pentru o publicatie online.

‘Asta o sa fie mereu. Intrebarea asta e standard, cred ca e «made in Romania». Nu cred ca oamenii pe strazile din Londra te intreaba cand faci un copil. Nu ma apasa, dar la un moment dat s-ar putea sa ma confuzeze foarte tare. S-ar putea sa nu pot sa-mi dau seama daca este cu adevarat dorinta mea sa fac un copil sau vreau sa fac asta pentru ca am crescut cu senzatia ca trebuie. Si eu cred ca nu trebuie nimic’, a mai adaugat artista.

Delia este casatorita din 2012 cu omul de afaceri Razvan Munteanu. Cei doi s-au cunoscut in 2010, iar din 2012 sunt casatoriti si lucreaza impreuna, el fiind unul dintre oamenii-cheie din echipa artistei.

Adauga un comentariu