Sport

Adevăratul motiv pentru care Harlem Gnohere a ratat transferul de la FCSB

Publicat: 18 ian. 2020

Gigi Becali a anunțat că Harlem Gnohere va pleca de la FCSB în această iarnă, însă transferul nu s-a mai realizat. Atacantul francez trebuia să ajungă la El Ahly, însă egiptenii s-au reorientat pe ultima sută de metri, cu toate că au negociat cu „Bizonul”. El Ahly avea nevoie de un atacant de careu și l-a luat pe Aliou Badji de la Rapid Viena. Alegera a fost cântărită bine de egipteni, care au considerat că senegalezul e o afacere mult mai bună, având în vedere vârsta. 22 de ani are Badji, în timp ce Gnohere va împlini 32 de ani pe 21 februarie.
Cu toate că francezul de la FCSB costa doar 800.000 de euro, egiptenii au ales să ofere 2 milioane de euro pentru senegalezul Badji, considerat o investiție de viitor.

Harlem Gnohere a revenit la FCSB

În plus, pe Gigi Becali l-a deranjat și faptul că anumiți intermediari au cerut comisioane prea mari de pe urma transferului lui Gnohere. „Eu am cerut pe el 800.000, am făcut hârtie, au zis că 100% se face, așa că nu l-am mai trimis în cantonament. După aceea au zis, da domn’ne, dar noi am obținut 1.800.000. Ne-ai da nouă un milion. Băi, voi sunteți nebuni? Cum să vă dau eu un milion? Stai să facă. Dăm și impozit la statul român 150.000 de euro.
Le-am zis, stați să fac o scrisoare către Ministerul Finanțelor și la DNA, pentru că au făcut oameni pușcărie pentru așa ceva”, a explicat Gigi Becali cu câteva zile în urmă. În aceste condiții, Harlem Gnohere a revenit în cantonamentul FCSB din Spania. Astfel, roș-albaștrii nu mai insistă pe pista Adrian Petre, de la Esbjerg.
Gnohere joacă la FCSB din ianuarie 2017.

16 meciuri, 6 goluri și o pasă de gol are Gnohere pentru FCSB, în acest sezon, în toate competițiile.
31 de ani are Gnohere.
2 milioane de euro este cota de piață a lui Gnohere, conform publicației de specialitate Transfermarktloading...

Adauga un comentariu