Actualitate

Adevaratul motiv pentru care Inna nu va reprezenta Romania la Eurovision

Publicat: 27 ian. 2016

An de an, de fiecare data cand se apropie preselectiile pentru celebrul Eurovision, cel mai des nume de artist care apare pe buzele romanilor este cel ai Innei.

Dar cantareata, care se bucura de o popularitate imensa peste hotare, nu isi gaseste niciodata timp pentru a reprezenta tara noastra. Impresarul Innei, Lucian Stefan Gitita, a dezvaluit motivul pentru care artista nu va participa nici in acest an la Eurovision, in ciuda faptului ca lanseaza hit dupa hit.

"Agenda ei de concerte e foarte incarcata si lucrurile raman la fel si in 2016. Anul acesta, cu siguranta, INNA nu va participa la Eurovision. Efectiv, nu aveam cum sa facem asta nici daca ne doream. Nu stim pentru moment daca vom lua in calcul acest concurs in anii urmatori. Acum avem de pregatit un turneu in Mexic, cu cinci evenimente in februarie si martie, apoi, in urmatoarele luni, concerte in Europa: Polonia, Lituania, Turcia si Spania. In plus, acum inregistram pentru noul album, asa ca INNA petrece in studio foarte mult timp”, a declarat reprezentantul oficial al artistei.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit