National

Adevaratul motiv pentru care Iohannis pleaca in vacanta in SUA

Publicat: 03 dec. 2014
1
Presedintele ales, Klaus Iohannis, si-a prezentat demisia marti din functia de primar al Sibiului, iar pana pe 22 decembrie, cand va depune juramantul pentru cea mai importanta functie in stat, isi va lua o scurta vacanta in Palm Beach, Florida, SUA. Vacanta presedintelui va fi cuprisa intre 4 si 11 decembrie.
Unii se intreaba probabil de ce Klaus Iohannis a ales tocmai aceasta destinatie, iar altii au dezvoltat o adevarata teorie a conspiratiei. S-a spus ca urmeaza sa se vada in secret cu Barack Obama, presedintele SUA, si cu alti lideri americani importanti. Nimic mai fals. Marius Vecerdea, finul presedintelui, a precizat care este motivul pentru care si-a ales aceasta destinatie.

Citeste si: Geoana il LAUDA pe Iohannis: „Este un om ONEST, un fel de SUPERSTAR”

„Klaus Iohannis merge in Palm Beach aproape in fiecare an, de cand este primar. Acolo s-a produs de fapt si marea apropiere dintre noi. Mai exact, in vara lui 2010, mi-a spus ca nu poate sa vina la antrenament in urmatoarele doua saptamani pentru ca merge in vacanta. L-am intrebat unde, iar el mi-a spus scurt: SUA. Din nou, l-am intrebat unde, iar el mi-a spus: Florida. Nici atunci n-a vrut sa detalieze si l-am mai intrebat o data unde, iar el mi-a spus: Palm Beach. Culmea, acolo trebuia sa merg si eu in aceeasi zi pentru ca sotia mea urma sa nasca primul nostru copil la o clinica din Palm Beach. I-am spus ca nu anulam orele de tenis si ne vedem pe teren in SUA. Si asa a si fost. Dupa tenis l-am dus la spital s-o vada pe fetita mea si atunci l-am pus in fata faptului implinit. Eu si sotia mea, care e de origine slovaca, hotarasem de mult sa botezam copilul in religia ei, evanghelica, din intamplarea si religia lui Iohannis. I-am spus ca nu cunoastem alt nas evanghelic si nu ne poate refuza. A acceptat si a botezat-o pe cea mica”, a declarat un apropiat al presedintelui ales pentru click.ro
Adauga un comentariu