Cancan

Adevăratul motiv pentru care Oana nu l-a părăsit pe Viorel Lis: „Elementul bani…”

Publicat: 11 dec. 2020
viorel lis o saruta pe oana
Oana le-a transmis cârcotașilor că întotdeauna între ea și fostul primar general al capitalei a fost ceva mult mai puternic care i-a făcut să rămână împreună în ciuda tuturor piedicilor întâmpinate in relație

Chiar daca a fost acuzată de cele mai multe ori că stă doar pentru banii lui, adevăratul motiv pentru care nu l-a părăsit pe Viorel Lis a fost spus chiar de către Oana. Ea le-a dat peste nas celor care fac astfel de acuzații, demontând aceast lucru. Vedeta le-a transmis cârcotașilor că întotdeauna intre ea și fostul primar general al capitalei a fost ceva mult mai puternic care i-a făcut să rămână împreună în ciuda tuturor piedicilor întâmpinate in relație.

Adevăratul motiv pentru care Oana nu l-a părăsit pe Viorel Lis

Despre Oana și Viorel Lis s-a scris și cu sigurata se vor mai scrie multe în presa tabloidă din Romania. Întotdeauna au existat afirmații potrivit cărora Oana a rămas lângă Viorel Lis pentru bani. Însă, se pare că banii nu au contat nimic pentru ea. Ori de câte ori a fost întrebată sau acuzată a știut să facă haz de necaz și să răspundă în stilul caracteristic. Acum, însă, Oana vorbește despre acest aspect.

De când a îmbrățișat meseria de psiholog, Oana Lis privește altfel viața, dar și experiențele pe care le-a trăit. Nu puține sunt ocaziile când simte nevoia să scrie pe pagina ei de Facebook ce a mai descoperit sau ce și-a mai dat seama. De curând, Oana le-a dat peste nas celor care au acuzat-o de-a lungul timpului că stă cu Viorel Lis doar pentru bani. Vedeta spune că întotdeauna între ei a fost ceva mult mai puternic care i-a făcut să rămână împreună în ciuda tuturor.

„Viorel – „Tu ți-ai petrecut tinerețea cu mine. Eu, bătrânețea cu tine!” Deci, care dintre noi a ieșit mai câștigat!??? Hai să vă mai aud pe unii dintre voi care comentează aiurea pe site-uri de elementul „bani” ! Trebuie să fii tare prost să crezi că o femeie că mine, prin cercurile în care m-am învârtit la viața mea nu am avut niciodată succes la un bărbat și tânăr și cu bani sau chiar ocazia să plec din țară cu un străin. Dar ceva mai puternic decât orice ne-a apropiat și ne-a ținut împreună în ciuda tuturor!!!”

Oana Lis, pregătită să devina mama la 41 de ani

Chiar daca și-a luat o piatră de pe inimă atunci când a demontat acuzațiile conform cărora ea sta cu Viorel Lis doar pentru bani, Oana are și multe regrete. De departe, cel mai mare regret al Oanei Lis este acela că nu are un copil împreună cu Viorel. Dar, asta nu înseamnă că vedeta nu va putea niciodată să simtă sentimentul de mamă. De câțiva ani, Oana Lis are în plan să adopte un copilaș. A făcut toate demersurile necesare și așteaptă să se întâmple minunea.

Astfel, după îndelungate discuții pe care le-a avut cu Viorel, vedeta l-a convins pe soțul ei să adopte un copil. Deși, inițial, fostul edil al Capitalei nu a fost de acord, văzând cât de intensă este această dorință în interiorul Oanei, s-a lăsat înduplecat. Din acel moment, vedeta a bătut pe la ușile instituțiilor pentru a întocmi dosarul de părinte adoptator și mai are doar câțiva pași de îndeplinit. Faptul că visul i se poate realiza mai repede decât și-ar fi imaginat o face să fie în culmea fericirii. Mai ales acum, în perioada sărbătorilor de iarnă, când se gândește cât de frumos ar fi fost dacă avea un copil.

„De când sunt cu Viorel am făcut de două ori brad. O să îmi iau niște crengi să miroasă a brad. Cred că ar fi fost frumos dacă aveam un copil. După o anumită vârstă nu te mai bucură că vezi un brad în casă. Mi-am luat un certificat de părinte de adoptator. Eu am făcut pașii care erau de făcut. E destul de complicat cu el, atâtea frustrări, dar în situația dată este ok”, a spus Oana, în emisiunea Star Magazine.

Adauga un comentariu