Cancan ultimă oră

Adevăratul motiv pentru care Speak şi Adelina Pestrițu s-au despărţit. Ce i-a făcut de ziua lui

Publicat: 04 dec. 2021
Speak şi Adelina Pestritu au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de doi ani şi jumătate

Speak şi Adelina Pestritu au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de doi ani şi jumătate. În momentul în care cei doi au anunţat că urmează să o ia pe drumuri separate, toată lumea a rămas masca, având în vedere că nimic nu prevestea această decizie radicală.

Adelina Pestritu şi Speak s-au cunoscut pe platourile de filmare. În acele vremuri, ea era prezentatoarea emisiunii WowBiz de la Kanal D, iar Speak a fost invitat la emisiune. A fost dragoste la prima vedere, iar după doar o lună cei doi s-au mutat împreună.

Au urmat vacanțe împreună, iar toată lumea îi vedea căsătoriţi. După doi ani şi jumătate, cei doi au confirmat informaţia conform căreia au luat decizia să se despartă. Atunci presa a scris că motivul a fost infidelitatea, dar cei doi au venit cu clarificări.

„După doi ani şi jumătate de relaţie, am decis împreună cu Ştefan (Speak) să mergem pe drumuri separate. Nu o să dezbatem nicăieri motivele care ne-au adus în acest punct, nu suntem nici primii, dar nici ultimii care trec prin asta, fiecare cuplu are povestea lui care nu întotdeauna se derulează aşa cum se proiectează la început.

Relaţia noastră a fost una foarte frumoasă, îl apreciez mult pe Ştefan ca om şi că artist şi sunt recunoscătoare pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreună. Sperăm că lumea să ne înţeleagă şi să ne respecte decizia de a nu vorbi despre acest subiect care ţine strict de sufletele noastre. Vă mulţumesc pentru înţelegere!”, a scris atunci Adelina. Se pare că adevăratul motiv al despărţirii au fost neînţelegerile acumulate şi opiniile contradictorii.

Speak a postat şi el un mesaj pe o reţea de socializare, unde explica decizia:

„Pentru început, țin să vă mulțumesc mult pentru mesajele de susținere și de empatie pe care mi le-ați trimis. Vreau să confirm această despărțire, subliniind declarațiile Adelinei din postarea de ieri.

A fost o relație frumoasă de dragoste, poate chiar cea mai frumoasă pe care am trăit-o până acum și așa aș vrea să și rămână prin eleganța și discreția finalizării ei. Am decis împreună că motivele care au dus la această ruptură să rămână ale noastre. Vă rugăm să ne respectați această decizie! Împreună, ținem să precizăm faptul că nu a fost vorba nici măcar de vreo tentativă al vreunui act de infidelitate, motiv pe care oamenii se grăbesc să-l speculeze, probabil pentru că este cel mai des întâlnit, dar și vandabil în același timp.

O respect și o apreciez foarte mult pe Adelina pentru toată această perioadă în care am trăit momente extraordinare împreună, perioadă în care pot spune că m-am maturizat destul de mult”.

În 2018, Speak şi-a amintiţi că în ziua în care a împlinit 30 de ani, a fost singur şi nefericit. Era la câteva zile după ce se despărţise de Adelina. Mai mult, fosta lui iubită nu i-a trimis nici măcar un mesaj de ziua lui, potrivit cântăreţului.

După despărţirea de Adelina, Speak a cunoscut-o pe Ştefănia, dansatoarea sexy de care s-a îndrăgostit la filmările pentru videoclipul piesei Libelula. De atunci au rămas împreună şi au planuri mari pentru că se înţeleg foarte bine.
Adauga un comentariu