Curiozitati

Adevarul a iesit la iveala la mai bine de 3 saptamani de la moartea lui Razvan Ciobanu

Publicat: 23 mai 2019
9

La mai bine de 3 saptamani de la moartea lui Razvan Ciobanu, misterul asupra orei decesului inca persista! De ce este atat de greu de stabilit, iar daca daca se stie, de ce nu se face publica? Daca ar fi murit la ora 4, asa cum s-a spus initial, unde a fost designerul intre orele 23 si 4? Cine are interes sa nu apara adevarata ora a mortii la dosar?

Sunt intrebarile la care prietenii si apropiatii lui Razvan Ciobanu incearca sa gaseasca raspuns. Mai multe informatii au fost puse cap la cap si din ele reiese ca moartea designerului ar fi avut loc mult mai devreme de ora 4. 

Razvan Ciobanu a murit pe 29 aprilie, in a doua zi de Paste

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit intr-un accident rutier petrecut in judetul Constanta, dupa ce masina pe care o conducea a lovit mai multi copaci Politistii constanteni au stabilit ca Razvan Ciobanu nu purta centura de siguranta in momentul producerii accidentului, el fiind proiectat prin unul din geamurile autoturismului, care s-a rasturnat, oprindu-se intr-un copac. 

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta spun ca moartea lui Razvan Ciobanu a fost una violenta, el suferind o ruptura de aorta cu hemoragie interna, ruptura pulmonara, hepatica si de coloana toracala. In urma accidentului, Ciobanu a fost proiectat in afara autovehiculului, cu fata in jos, pozitia sa fiind schimbata de catre medicii SMURD pentru aplicarea procedurilor specifice.

Detalii AICI
 

Adauga un comentariu