Scena artistica din Romania

Adevarul a iesit la iveala, la un an de la disparitia Stelei Popescu! Cand s-a stins, de fapt, marea actrita! Dezvaluirile facute de primut sot al Stelei

Publicat: 23 nov. 2018
3

A trecut un an de cand Stela Popescu a fost gasita fara suflare in casa ei!

A trecut un an de cand marea stea a teatrului romanesc a plecat dintre noi, fulgerator, iar durerea este la fel de mare pentru cei care au iubit-o. Maestrul Alexandru Arsinel a izbucnit in plans, in timpul parastasului.

Actorul si regizorul Dan Puican (83 de ani), primul sot al Stelei Popescu, a marturisit ca actrita a fost dragostea tineretii sale si ca au ramas foarte apropiati. Mai mult, acesta a dezvaluit ca in ziua cu pricina  ar fi trebuit sa ia masa impreuna. El si-a exprimat opinia si cu vedere la ziua in care a murit marea actrita.

”Duru a sunat-o toata ziua de miercuri…de aia eu, in gandul meu, cred ca a murit inainte de ziua de 23 asa cum e trecut in actul de deces.Cred ca a murit cel putin cu o zi inainte. Pentru ca el a sunat-o toata ziua de dinainte si nu a raspuns la telefon”, a declarat Dan Puican pentru Prietenii de la 11.

”Dupa orice logica, ea a a murit in seara in care s-a dus acasa dupa eveniment” , a declarat si marele actor Alexandru Arsinel .

Adauga un comentariu