Cancan

Adevărul despre cea mai sexy concurentă de la „Chefi la Cuțite”. Cine este Lorelai

Publicat: 28 oct. 2020
cea mai sexy concurentă de la
Lorelai este o tânără care de 17 ani își urmărește una dintre cele mai mari pasiuni ale sale, și anume să scrie

Fără doar și poate, Lorelai este cea mai sexy concurentă de la „Chefi la Cuțite”. De la prima apariție, aceasta a atras toate privirile. Pe numele adevărat Ștefania Costache, aceasta este bloggeriță, jurnalistă și arată beton.

Recent, la „Chefi la Cuțite” și-a făcut apariția o concurentă foarte atrăgătoare care, cu siguranță, a furat multe priviri din jur! Emisiunea de la Antena 1 are acum parte de o prezență foarte HOT în platou și în bucătărie. Totodată, și cei trei chefi au avut o reacție cât se poate de naturală, când porțile s-au deschis.

Cea mai sexy concurentă de la „Chefi la Cuțite”

Ștefania Costache, alias Lorelai, este o tânără care de 17 ani își urmărește una dintre cele mai mari pasiuni ale sale, și anume să scrie. Este bloggeriță, jurnalistă și… foarte sexy! Lorelai s-a afișat atât în bucătărie, să le prepare celor trei chefi șnițel din brânză de capră, cât și în fața lor îmbrăcată într-o ținută sumară, care fură priviri: fustiță, un decolteu imens și… jartieră pe piciorul drept! Evident, să nu uităm nici de tocuri.

Costumul de pe mine e venit ca să salveze situația în cazul în care nu mă pricep foarte bine. Consider că absolut orice femeie care se afișează așa în bucătărie va beneficia de ajutor. Aspectul este una dintre chestiile pe care mă bazez în momentul de față. Am 35 de ani, nu știu cât o să mă mai țină, vreau să mă bucur de cât natura îmi dă voie”, a spus Lorelai în emisiune.

Lorelai a pus chefii pe jar

Concurenta sexy de la „Chefi la Cuțite” a terminat Facultatea de Jurnalism, iar în afară de pasiunea de a scrie, o alta este actoria. Însă, cum părinții nu au susținut-o pe această cale, ea a fost nevoită să se îndrepte către blogging. Concurenta și-a deschis un blog pe care își expune ideile.

Indiferent de cât de bun era textul, dacă nu avea și o poză care să vândă, era mult mai puțin accesat. Ulterior am observat că o poză sexy strânge de 10 ori mai mult decât un text foarte bun”, a mai adăugat concurenta.

Amalia Bellantoni, concurenta care trăiește în lux

O altă prezență plăcută în emisiunea de la Antena 1 este cea a Amaliei Bellantoni. Frumoasa blondă are o locuință de lux în centrul Bucurestiului. Atunci când și-a prezentat casa la un post de televiziune, telespectatorii au rămas uimiți. Însă după acest episod, Amalia Bellantoni și-a găsit mășina vandalizată în parcare. Autoturismul avea parbrizul spart, iar pe el se aflau ouă, pâmânt, dar și un mesaj de amenințare.

Omul nu mai are voie să aibă o viață privată, nu mai are voie să aibă o stare de bine pentru că se găsește cineva să-ți vandalizeze mașina”, a spus Amalia Bellantoni.

Locuința Amaliei Bellantoni valorează cinci milioane de euro, datează din anul 1930 și este amenajată în stil sicilian. În altă ordine de idei, nu mai încape nicio îndoială că Lorelai este cea mai sexy concurentă de la „Chefi la Cuțite”, de până acum…

Adauga un comentariu