Curiozitati

Adevarul despre crima de la Caracal. Dinca a aratat cum s-a intamplat totul: A luat o carpa si…

Publicat: 20 sept. 2019

Detalii infioratoare despre crima de la Caracal au iesit la iveala in timpul reconstituirii. Dinca a fost obligat de catre anchetatori sa repete pas cu pas ce a facut in ziua in care a ucis-o pe Alexandra si cum a ars-o in butoiul in care zice ca a ars-o.

Dinca a luat manechinul in brate, l-a asezat jos, langa butoi, iar apoi a pus cateva lemne in recipient. A luat din nou manechinul in brate si l-a impins cu usurinta in butoi, acesta fiind din materiale sintetice. A luat o carpa, a stropit-o cu benzina dintr-o canistra, a bagat-o printr-un orificiu al butoiului si a dat foc.

Mai greu a fost pentru Dinca atunci cand le-a aratat cum ar fi procedat in cazul Luizei Melencu. Dupa ce cu greu a bagat manechinul in mai multi saci taiati la capete, Dinca l-a luat pe umar, dar cand a vrut sa-l bage in butoi nu a reusit. „Nu a putut sa bage manechinul in butoi. Iesea mult afara. A fost un circ de nedescris acolo. Toti stateau in jurul butoiului si urmareau ce face Dinca”, a declarat Tonel Pop, avocatul familiei Melencu.

Procurorii DIICOT si ofiterii de politie judiciara au reconstituit partial, luni si marti, principalele momente ale infractiunilor pe care le-ar fi comis Gheorghe Dinca, inculpat in cazul disparitiei Alexandrei Macesanu si Luizei Melencu.

Potrivit unui comunicat DIICOT, ctivitatile desfasurate de anchetatori au vizat si indicarea de catre Dinca a modalitatii si mijloacelor comiterii infractiunilor de profanare de cadavre.

„In zilele de 16 si 17.09.2019, procurorii DIICOT – Structura Centrala impreuna cu ofiteri de politie judiciara delegati in cauza, pe baza materialului probator administrat pana in prezent, au procedat la reconstituirea partiala a activitatilor ce reprezinta elementul material al infractiunilor cercetate in cauza denumita generic ‘Caracal’. Activitatile intreprinse au vizat indicarea de catre inculpatul Dinca Gheorghe a principalelor momente sub aspectul racolarii, rapirii, adapostirii, violarii si uciderii celor doua victime, precum si modalitatea si mijloacele comiterii infractiunii de profanare de cadavre, in raport de aceleasi doua victime”, se precizeaza in comunicatul DIICOT.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit