Secretele istoriei

ADEVARUL despre HITLER, descoperit in noile DOCUMENTE FBI DECLASIFICATE

Publicat: 31 dec. 2014
3

Varianta istorica oficiala, care si astazi se preda in scoli de pretutindeni este ca pe 30 aprilie 1945, Adolf Hitler impreuna cu Eva Braun sotia sa s-au sinucis in bunkerul sau de langa Berlin, dupa care soldati au primit ordin sa le incinereze trupurile in fata bunkerului.

Aceasta varianta a fost sustinuta si de catre sovietici, care au ajuns primii la fata locului dupa cucerirea Berlinului, iar trupurile carbonizate au fost luate la Moscova si interzise orice cercetari sau investigatii asupra lor.

Care sa fi fost scopul? Cu SUA, acum este clar, elita sionista a dorit ascunderea realitatii fata de pionul central format de catre ei pentru punerea in aplicare a viitoarei Noi Ordini Mondiale. Dar Stalin ? Se stie acum ca intre acesta si Hitler a existat o alianta foarte stransa inainte de inceperea oficiala a celui de-al doilea Razboi Mondial. Acestia in cardasie au atacat Polonia din ambele parti, inainte de 1939, cand se declara oficial inceperea celui de-al doilea RM. Stalin avea o incredere si admiratie extrema fata de Hitler. La fel si viceversa. Se considerau lideri puternici care ar putea schimba viitorul planetei.

Vezi si Imagini NEMAIVAZUTE cu ADOLF HITLER

Despre sfarsitul fals al lui Hitler agentia de informatii stia. Documentele iesite acum la lumina arata nu numai faptul ca acestia stiau ca Hitler cu Eva Braun sunt in viata ci si ca OSS( serviciile de informatii de atunci ) si insusi Allen Dulles, directorul acestei agentii le-a oferit ajutorul acestora.

Intr-un document al FBI din Los Angeles se stipuleaza faptul ca un submarin misterios a acostat pe coasta argentiniana, lasandu-i pe oficialii de rang inalt. Deci FBI-ul stia ca Hitler si Eva Braun traiesc undeva in Anzi.

Intr-o scrisoare din L.A. a Biroului din august 1945, un informator neidentificat a fost de acord sa faca schimb de informatii pentru azil politic. Informatorul cunostea nu doar faptul ca Hitler a sosit in Argentina, ci el a fost unul dintre cei patru oameni care au avut contact cu submarinul respectiv. Au fost doua submarine care au acostat pe coasta Argentinei, iar Hitler si Eva Braun au fost la bordul celui de-al doilea.

Vezi si De ce se droga Hitler?

Guvernul argentinian nu numai ca a salutat sosirea fostului dictator, ci a ajutat chiar la ascunderea sa. Informatorul a oferit detalii credibile cu privire la satele prin care Hitler si partidul sau au trecut si cu privire la carcateristicile sale fizice, potrivit esoterism.ro.

In documentele FBI agentul respectiv nu este evidentiat nominal dar, este foarte credibil in viziunea altor agenti.

Vezi si Ultimele zile cu Adolf Hitler, de Erick Kempka

Chiar si cu aceasta descriere detaliata, directiile FBI-ului nu au urmat investigarea acestor piste. Cu dovezi palpabile ca inainte de finalul razboiului un submarin U-530 a acostat pe coasta argentiniana si sub marturia martorilor oculari ca un inalt oficial german a fost adus pe pamantul argentinian nu s-a facut nicio investigatie.

Mai multe documente detaliaza din marturiile mai multor martori oculari ca Hitler si Eva Braun nu au murit in bunker.

In 1945, atasatul militar la Buenos Aires a informat Washingtonul ca exista o mare probabilitate ca Hitler si Eva Braun sa fi ajuns in Argentina. Aceasta coincidea cu aparitia submarinului german U-530 pe coasta argentiniana. La toate acestea se adauga articole din presa vremii care detaliaza construirea unui conac in stil bavarez la poalele Muntilor Anzi.

O dovada in plus vine de la arhitectul Alejandro Bustillo, care a scris cu privire la proiectarea si constructia noii case a lui Hitler, care a fost finantata anterior de catre imigrantii bogati germani.

Probabil dovada cea mai concludenta ca Hitler a supravietuit caderii Germaniei se afla in Rusia. Odata cu ocupatia sovietica din Germania, asa-zisele ramasite pamantesti ale cuplului Hitler – Eva Braun au fost rapid ascunse si trimise in Rusia pentru a nu mai fi cercetate. Asta pana in 2009, cand unui arheolog din statul Connecticut, Nicholas Bellatoni i-a fost permis efectuarea unor teste ADN pe unul din fragmentele de craniu recuperate.

Ceea ce el a descoperit a fost surpriza de proportii in comunitatile academice. Nu numai ca ADN-ul nu se potriveste cu probele inregistrate ca fiind ale lui Hitler, ele nu se potrivesc nici ADN-ului familial al Evei Braun. Deci, intrebarea este, ce-au descoperit sovieticii in buncar, si unde este Hitler?

Generalul Eisenhower, comandantul trupelor aliate din timpul vestitei debarcari din Normandia si viitorul presedinte al SUA, isi exprima parerea, fiind citat in ziarul Stars and Stripes din 1945, ca Hitler ar putea trai linistit undeva in Argentina. Stalin si-a exprimat de asemenea ingrijorarea despre aceasta posibilitate.

Toate aceste dovezi arata faptul ca serviciile secrete ale vremii au ajutat inalti oficiali nazisti sa scape urmaririi internationale iar istoria scrisa si numeroasele anchete de dupa razboi au fost si continua sa fie o manipulare a opiniei publice despre adevaruri istorice.

La fel s-a intamplat si cu Adolf Eichmann, nazistul ideologiei Solutia Finala, care traia in Argentina acoperit de serviciile occidentale, in 11 mai 1960 a fost prins de catre agenti Mossad (serviciile secrete israeliene), judecat si executat prin spanzurare in 1961.

Acest adevar expus in acest articol vine sa completeze adevarul total despre cine se afla in spatele marilor conflicte ale omenirii. Acum se stie ca prin Operatiunea Paperclip aproximativ 2000 de nazisti de top al celui de-al treilea Reich au fost adusi in SUA, au primit cetatenie americana sub o noua identitate si pusi ,,la treaba”( a se vedea articolul meu pe aceasta tema ). Printre ei amintesc de generalul Reinhard Gehlen care la sfarsitul regimului nazist a fost seful serviciilor secrete, iar mai tarziu in SUA a fost reformatorul si intemeietorul CIA-ului de azi, Wernher von Braun, fostul sef al programelor rachetelor V1 si V2 naziste, a fost intemeietorul programului american Apollo si cel ce-a dezvoltat tehnologia rachetelor si multi altii din toate domeniile, inclusiv ,,vestitul” doctor malefic Mengele cu sinistrele sale experimente din lagarele naziste ( vedeti interviul lui David Icke cu Arizona Wilder, fosta mare preoteasa satanista a cabalei ).

Istoria scrisa si invatata astazi nu este decat o insiruire spatio-temporala de evenimente, fara sa se atinga adevaratele cauze si cine a fost in spatele tuturor acestor conflicte. Totul se leaga de bani si scopuri oculte. Cand nu intelegeti un fenomen sau eveniment mergeti pe urma banilor si ajungeti la sursa lui.

In concluzie Hitler, dupa ce a fost initiat in ocultism si ajutat financiar sa preia puterea in Germania ( Prescott Bush, bunicul fostului presedinte din 9/11-2001 il finanta constant pe Hitler si-i alimenta masina de razboi cu petrol inclusiv cand SUA erau in razboi cu Germania dupa operatiunea ,,steag fals” de la Pearl Harbor) , dupa ce a distrus Europa si a lasat in urma cca. 50 de milioane de morti, sacrificati pentru entitatile supreme reptiliene ale cabalei, i s-a asigurat o viata linistita la poalele Anzilor, in Agentina pana la moartea sa naturala prin anii ’70.

Si oamenii continua inca sa creada cuvantul istoricilor si academicienilor precum si documentarele istorice de pe Discovery sau History despre istoria omenirii.

Adauga un comentariu