Stiri

Adevarul despre Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol! Iata cu cine sunt cuplati cei doi: „El are ce ii trebuie de la o femeie, iar ea de la un barbat!”

Publicat: 25 iun. 2019
14

Astrologul Roxana Lusneac Cioriceanu a declarat ca Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol ar putea sa se impace, avand astrele de partea lor.

Despartirea dintre Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol nu a lasat lumea showbizului indiferenta. Cei doi dadeau senzatia ca nu intampinau probleme conjugale. Totusi, inevitabilul s-a intamplat, iar Alexandru si Ioana au ajuns la notar, divortand pe cale amiabila.

Un astrolog celebru a declarat ca cei doi ar putea sa reia relatia, Alexandru si Ioana fiind „suflete pereche” si potrivindu-se unul cu celalalt.

„Ei sunt cumva suflete pereche. Alexandru Papadopol si Ioana se potrivesc si fiecare are de la celalalt ce si-ar dori, el de la o femeie, ea de la un barbat. Numai ca, cei doi au trecut printr-o perioada mai grea in ultimii doi-trei ani, perioada care s-a acutizat din septembrie 2018 incoace. Nu au comunicat suficient si fiecare si-a dorit altceva.

Greul pentru Ioana a inceput in toamna, iar pentru el din iarna. Soarele se afla pe harta lui Alexandru, iar soarele arde, purifica si da un ego mai mare. Da o dorinta de a evada si de a trece peste. La Ioana, care are detasarea in Nodul Sud, se poate spune ca perioada aceasta are aspect karmic”, a declarat, pentru Click!, astrologul Roxana Lusneac Cioriceanu.

Astrologul a mai spus ca nu este nimic incheiat intre Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol, mai ales ca este vorba despre „suflete care s-au mai intalnit in trecut”.
„Cei doi se considera suflete care s-au mai intalnit in trecut, au avut discutii si s-au despartit, iar in viata aceasta s-au regasit. De aceea, ei vor fi intotdeauna compatibili si se vor iubi unul pe altul. E o legatura greu de explicat in cuvinte. E iubire pura, clara, iar ceea ce se intampla acum este orgoliu si ego. Alexandru si-ar dori de la ea sa nu mai fie prapastioasa, sa nu mai vada lucrurile in alb-negru. Ioana il vede pe Alexandru barbatul ideal, dar ar vrea ca el sa nu mai fie atat de incapatanat.

Previziunea mea pentru acest cuplu este urmatoarea: Intre ei nu se incheie totul aici! Afirm cu convingere ca cei doi sunt o pereche buna, numai ca ambii se afla in perioade diferite. Alexandru Papadopol se afla intr-un interval in care este sustinut negativ de astre, de unde si accesele sale de orgoliu. El nu poate vedea clar lucrurile si simte ca in mijlocul unei explozii. Nu este sigur inca de ceea ce vrea si actioneaza din orgoliu, fortat de circumstante.”, a mai declarat astrologul.

Adauga un comentariu