Stiri si curiozitati

Adevarul despre Klaus Iohannis! Cum s-a descurcat de fapt presedintele Romaniei la scoala…

Publicat: 24 sept. 2018

Klaus Iohannis a ajuns presedinte al Romaniei fara ca multi sa anticipeze ca acesta ar putea detine vreodata aceasta functie. Discret, dar totodata impunator, actualul presedinte a reusit sa gaseasca sustinerea necesara pentru a castiga alegerile, iar acum se pregateste pentru un al doilea mandat. Momentan nu are adversar.

Cum a invatat, insa la scoala Presedintele Romaniei? Acesta a fost un elev de nota 10 in liceu si acelasi lucru s-a intamplat si in facultate.

”Domnul Iohannis a fost intotdeauna, in cei 4 ani, printre cei mai buni din clasa, pe vremea aceea se dadea asa numitul examen de treapta, pentru a trece din clasa a X-a in clasa a XI-a “, spune Hermann Gerold, directorul scolii unde a invatat Klaus Iohannis, potrivit Adevarul. Iar seful statului a luat cea mai mare nota la acel examen.(Continuarea, mai jos ..)

Caius Bulea si Vasile Pop au fost colegi de grupa cu Iohannis si povestesc ca neamtul era un student de nota 10, respectuos, cu simtul umorului si inca de atunci era luat drept exemplu de ceilalti. Cei doi au fost colegi de grupa cu primarul Sibiului, intre anii 1979-1983, la Facultatea de Fizica din cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca. „Klaus Iohannis a parcurs-o fara efort, cu note foarte mari, fara niciun fel de probleme“, povesteste Caius Bulea (55 deloading...

Adauga un comentariu