Cancan

Adevărul despre presupusul divorț al lui Cătălin Moroșanu! Soția sportivului a născut prematur

Publicat: 13 sept. 2022
Adevărul despre presupusul divorț al lui Cătălin Moroșanu Soția sportivului a născut prematur
Cătălin Moroșanu a clarificat zvonurile cu privire la presupusul divorț

Cătălin Moroșanu a vorbit despre presupusul divorț. Acesta a infirmat zvonurile și a clarificat că nu este vorba despre nici o despărțire. Sportivul este împreună cu Georgiana de la 17 ani și este foarte fericit alături de ea. Mai mult de atât, vedeta a precizat că are și un regret în legătură cu mariajul său.

Bărbatul are doi copii, o fată și un băiat. Mezinul a venit pe lume mai devreme, dar din fericire nu au existat alte complicații la naștere.

Adevărul despre presupusul divorț al lui Cătălin Moroșanu!

Cătălin Moroșanu este unul dintre cei mai celebri și de succes sportivi din România. Acesta este căsătorit cu Georgiana pe care o cunoaște de la 17 ani. Cei doi trăiesc o adevărată poveste de dragoste și au fost unul lângă celălalt la bine și la rău. Mariajul lor este unul dintre cele mai longevive din showbiz-ul românesc. Cătălin Moroșanu a povestit că a început să vorbească cu soția sa pe un site, MIRC, apoi s-au întâlnit în fața unei poște din Iași.

„Ea avea 16 ani, eu 17 ani, amândoi virgini de când am început. Am rămas împreună, a fost lângă mine și când stăteam la cămin și împărțeam împreună o conservă de ton sau ceva și acum a rămas lângă mine când i-am oferit totul. Chiar sunt norocos că am găsit-o pe soția mea și frumoasă și eu… Moartea din Carpați, uită-te la mine.”, a declarat Cătălin Moroșanu.

În urmă cu ceva vreme s-a speculat că sportivul ar dori să divorțeze. Acesta a postat o imagine împreună cu Georgiana pe rețelele de socializare și a precizat că nu este nimic adevărat. Bărbatul a scris un mesaj emoționat prin care își exprima afecțiunea pe care o are pentru iubita sa. Totuși, vedeta are un regret, faptul că nu poate petrece atât de mult lângă familia sa pe cât și-ar dori. 

„Cariera mea s-a clădit la București, nu la Iași și viața mea se împarte între cele două orașe. Dar mă înțelege și mă susține. Georgiana are afacerea ei, o clinică stomatologică, în Iași. Eu vin des la București, dar reușim să găsim un echilibru”, a mai adăugat sportivul.

Georgiana Moroșanu a născut prematur

Cătălin Moroșanu are alături de soția sa doi copii, o fetiță și un băiat. Natalis are la momentul de față 11 ani, iar mezinul familiei a venit pe lume anul trecut pe 1 decembrie. Vestea că vor mai avea un copil i-a surprins, dar au fost foarte bucuroși la aflarea veștii. Micuțul s-a născut prematur, dar din fericire nu au existat alte probleme.

„Georgiana s-a dus  la spital doar să facă niște analize. Atunci a avut contracții. Eu eram la sală, cu elevii, îi antrenam. M-am trezit că mă suna că trebuie să se opereze. M-am panicat total, nu mai știam ce e cu mine. S-a născut prematur, cu două luni mai devreme”,  a precizat vedeta.

Cătălin Moroșanu a clarificat zvonurile cu privire la presupusul divorț. Aceasta a precizat că sentimentele lui nu s-au schimbat și își iubește în continuare soția la fel de mult.
Comentarii
Adauga un comentariu