Cancan

Adevărul despre relația dintre Lidia Buble și Cornel Ilie de la Vunk. „Pot spune că m-am îndrăgostit…”

Publicat: 02 oct. 2020
Relația dintre Lidia Buble și Cornel Ilie
Lidia Buble, Cornel Ilie și trupa Vunk au fost invitați în matinalul de la Antena 1 unde au vorbit despre noua piesă lansată

Relația dintre Lidia Buble și Cornel Ilie a luat prin surprindere pe multă lume. Cu toate acestea, cei doi susțin că este una strict profesională. Însă recenta despărțire a lui Cornel de soția sa Eliza, dar și trecutul de Don Juan al solistului de la Vunk lasă loc de interpretări…

La mai bine de patru luni de la despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble a fost prezentă în matinalul prezentat de fostul iubit și Dani Oțil. Aici, Lidia Buble a făcut dezvăluiri emoționante despre colaborarea cu artiștii trupei Vunk. Mulți dintre susținătorii vedetei au remarcat că aceasta a pășit încrezătoare în platoul emisiunii, unde, în alte dăți, își regăsea iubirea cea mare. Acum, timpul pare să fi șters din sufletul ei rănile eșecului sentimental, iar viața profesională a ocupat locul întâi în clasamentul priorităților.

Mulți dintre telespectatori s-au așteptat să-i vadă pe Lidia Buble și Răzvan Simion stând de vorbă în cadrul interviului de la matinal. Numai că Răzvan a părăsit platoul de televiziune când ea și solistul de la Vunk și-au făcut apariția. După ce vedeta și membrii cunoscutei formații au interpretat single-ul la care au colaborat, iar la TV a fost difzat în premieră videoclipul, Dani Oțil a stat de vorbă cu Lidia Buble și Cornel Ilie.

Adevărul despre relația dintre Lidia Buble și Cornel Ilie

„Bună dimineața, Lidia!”, a spus colegul de emisiune și, totodată, cel mai bun prieten al lui Răzvan Simion.

„Neața, Dani!”, l-a salutat cântăreața.

„E totul bine? Nu știu, nu te-am mai văzut de foarte mult timp!”, a afirmat Dani Oțil.

„Păi dacă nu mai suntem vecini! (n.r. – a râs). Da, este totul foarte bine, mă bucur foarte tare că piesa merge foarte bine. Ne bucurăm din suflet am reușit să ajungem din nou la sufletele oamenilor și mergem tot înainte”, a dezvăluit Lidia Buble.

Artista de 27 de ani a povestit și despre melodia „Vino, du-te”, care a fost scrisă într-o zi de martie, în carantină, de solistul trupei Vunk. Pe acorduri de vals, versurile cântecului vorbesc despre acele momente de incertitudine din orice poveste de dragoste care nu mai are viitor.

„Dar de ce ești tu pe piesă? Cine, ce pile ai avut?”, a mai întrebat Dani Oțil.

„Eu îi apreciez de foarte mult timp pe băieții de la Vunk și mi-am dorit foarte mult o piesă cu ei. Cred că acum s-au aliniat planetele și cred că acesta a fost momentul potrivit potrivit pentru noi să lansăm o piesă. Pentru mine este important să îmi placă de la primul play și să îmi placă înainte de a ajunge la refren. Pot să spun că de această piesă «Vino, du-te» m-am îndrăgostit de la primele acorduri. Mi-a plăcut foarte mult și am zis gata, asta este piesa. Am făcut o treabă tare faină și am avut o chimie bună”, a mai spus fosta iubită a lui Răzvan Simion.

Cornel Ilie este proaspăt divorțat

După mai bine de cinci ani de mariaj, Cornel Ilie și partenera sa, Eliza, au decis că e mai bine să se separe. Cei doi au doi copii, un băiat și o fetiță, Zara și Cezar.

„Din «Poveste» a rămas «O veste»: De-a lungul timpului, oamenii au făcut ca termenul «divorț» să capete un aer distructiv, fatalist, așa că o să formulez altfel. Eu și cu Eliza nu mai suntem un cuplu. Am învățat foarte multe împreună unul de la altul, am învățat și mai multe despre noi înșine și, mai ales, despre viață. Am devenit mai puternici și mai curajoși, unul prin celălalt”, anunța luna trecută Cornel Ilie pe Facebook.

Imediat după aceasta au apărut voci care au legat divorțul de relația dintre Lidia Buble și Cornel Ilie. Se pare că cei doi ar fi devenit prea apropiați odată cu filmările pentru piesa „Vino, du-te” pe care au lansat-o împreună.

Adauga un comentariu