Mozaic muzical

Adevarul despre relatia lui Smiley cu Pavel Bartos. La Pro TV par prieteni, dar…

Publicat: 22 apr. 2019
3

Telespectatorii s-au obisnuit sa-i vada impreuna. Formeaza un cuplu redutabil, cu ”carlig” la public, sunt mereu pusi pe glume si debordeaza de energie. Smiley si Pavel Bartos par de nedespartit, iar fanii lor doresc sa stie si ce se intampla, intre ei, dincolo de micile ecrane.

Nu foarte multa lume cunoaste un amanunt important din relatia celor doi. Smiley este… nasul lui Pavel Bartos, botezand-o pe Sofia, fetita cea mica a acestuia. Prezent la aniversarea micutei, Smiley i-a transmis acesteia un mesaj pe pagina sa de socializare.

”Cu finuta Sofia de ziua ei! La multi ani, copil minunat!”

Pavel Bartos i-a organizat micutei Sofia o petrecere ”de zile mari” alaturi de prietenii sai. Petrecerea s-a desfasurat in aer liber si a fost animata de clovni, baloane, jucarii, dulciuri si chiar o sesiune de pictura pe fata.

Pavel Bartos este casatorit cu Anca din 2003 si impreuna au trei fete: Eva, 14 ani, Rita, 10 ani, si Sofia, care tocmai a implinit 5 ani pe 17 aprilie.

„Eva ma intrece. Daca ma vede cineva pe strada cu ea zice ca imi e iubita… M-am surprins chiar eu, ca mergeam impreuna pe strada si, din reflex, am luat-o de mana. Si cand m-am uitat era langa mine un om mare. Ma gandeam ca e ciudat sa ne tinem de mana si imi e dor de clipele alea. De aceea profit acum de momentele pe care le am cu fiica cea mica si cu cea mijlocie. In ceea ce priveste faptul ca sunt tata de fete…Cred ca sunt un alintat al sortii.

Cu atat mai mult cu cat e clar ca uneori lucrurile ajung sa ma depaseasca si salvarea imi vine de la sotia mea, care intotdeauna gaseste rezolvarea pentru orice problema. Cred ca relatia dintre sot si sotie e cruciala intr-o familie: daca relatia dintre soti e buna, e solida, daca exista iubire, intelegere, comunicare si sustinere intre ei, atunci si masinaria familiei merge ca unsa. De-asta si zic: principala mea calitate e sotia mea!”, – a marturisit Pavel Bartos pentru Click!.

 

Adauga un comentariu