Boli si tratamente

Adevarul despre starea de sanatate a lui Catalin Botezatu

Publicat: 20 sept. 2019

In urma cu aproximativ doua saptamani, Catalin Botezatu a fost operat de urgenta în Turcia, dupa ce si-a facut un set de analize la un spital din Istanbul în urma carora medicii au descoperit ca are o tumora.

Celebrul designer a suferit o interventie la colon, afirmand la Kanal D ca a fost la un pas de moarte si ca nu s-a gandit niciodata ca problemele lui sunt atat de grave.

Dupa externare, presa din tara noastra a notat ca Bote ar fi în stare critica si ca ar avea dureri foarte mari, situatia lui fiind destul de dramatica. În ciuda informatiilor aparute initial, Monica Vlad, buna prietena cu designerul, a postat un mesaj pe Facebook prin care încearca sa-i linisteasca pe apropiatii si pe fanii lui Catalin Botezatu.

„În urma telefoanelor primite, am înteles ca circula o stire despre Catalin Botezatu care spune ca este în stare grava. Nu stiu de unde a aparut stirea si care este fundamentul de la care a pornit, avand în vedere ca sunt putini oameni care tin legatura cu medicii care se ocupa de el si stiu care este starea lui reala de sanatate, despre care va vorbi doar el, daca va dori sa o faca. Niciodata noi, cei apropiati lui. Doar ca sa nu mai panicam cunoscutii lui, care m-au asaltat cu mesaje firesti si de încurajare, am ales sa pun acest post. Catalin Botezatu este în perioada de recuperare. Este bine si o sa fie foarte bine“, a scris Monica Vlad pe celebra retea de socializare, potrivit okmgazine.ro.loading...

Adauga un comentariu