Scena artistica din Romania

Adevarul gol-golut despre plecarea lui Bebe Cotimanis de la Romanii au talent. Neasteptat ce i-au facut Andra si Mihaela Radulescu!

Publicat: 24 mart. 2019

Dincolo de vocea PRO TV se afla nu doar actorul Constantin Cotimanis, ci si un barbat superpasionat de bucatarie, care recunoaste ca daca nu ar fi facut actoria, putea deveni unul dintre cei mai buni chefi din tara! Bebe Cotimanis, cum i se mai spune indragitului actor, ne-a marturisit ca se simte la fel de bine printre oale si cratite cum se simte pe scena teatrului si ca spera sa gaseasca timp pentru a pune in practica un proiect foarte drag lui: o emisiune culinara.

Constantin Cotimanis a fost chef sub acoperire pentru Catalin Maruta, i s-a propus chiar o emisiune TV de specialitate, doar ca, din cauza lipsei timpului, i-a pasat-o… unui prieten.

„Daca nu as fi facut actorie, as fi facut MasterChef”

Actorul se declara un bucatar priceput si pune chiar la cale un proiect de televiziune care are legatura cu marea sa pasiune, gatitul. „Daca nu as fi facut actorie, as fi facut MasterChef cu mare pasiune, mi-ar fi placut. Dovada ca o fac si acum. Eu gatesc, fac lucruri banale care au ceva pe coada si pocnesc, ca biciul. Si ies mai bune decat sunt in realitate – pana si o tocanita ordinara! Folosesc informatia cap-coada. Ma joc cu ce a scris Radu Anton Roman. Eu trebuia sa fac emisiunea pe care a facut-o Busu, doar ca aveam mai multe de facut. S-a dus el si s-a ingrasat acolo. Am facut la Maruta o incercare. As vrea sa fac o emisiune, un proiect cu fratii Paduraru, care se pricep la vinuri foarte bine. Catalin e unul dintre marii specialisti din tara. Ne-am intalnit la Vama Veche si am pus la cale ceva cu gatitul. Un soi de mers prin tara, pe la curtile taranilor, sa vedem care e cea mai buna bucatareasa… Prin machidonie, prin tiganie, totul diversificat. Dar pentru asta trebuie timp!”, a marturisit actorul pentru Libertatea.

Despre inlocuirea lui la „Romanii au talent” spune ca „Dumnezeu le aranjeaza pe toate”

Bebe Cotimanis ne-a vorbit si despre episodul plecarii sale de la „Romanii au talent” show in care a fost jurat inainte de cooptarea lui Florin Calinescu. „Nu mi-a parut rau, Dumnezeu le aranjeaza pe toate. Am avut o patanie usor nefericita. Cand juriul decide cine ramane dintre doua persoane, tu trebuie sa te hotarasti. Era o fetita, Nicoleta Iancu. Trecand in partea finala a concursului, dupa prima etapa cand s-a prezentat singura, primaria orasului a hotarat sa-i bage in spate si o trupa de dansatori, din care doi cam beti. Mihaela sau Andra m-a intrebat pe cine aleg. Iar votul meu a hotarat ca ea nu merge mai departe. Fetita a inceput sa planga, m-a rupt. Mihaela a intrebat-o daca-l iarta pe Bebe, ea a zis ca niciodata. Noptile mele nu au mai fost intregi, o vedeam mereu plangand. A avut legatura cu plecarea mea, am simtit o usurare atunci. Am considerat-o extraordinara. Printr-o intamplare, unul dintre concurenti a disparut, iar Nicoleta a intrat in finala. Cand eram in turneu la Turnu Severin, m-am trezit cu o pustoaica… mai batrana cu un an. Ea era, Nicoleta. M-a iertat, inainte de spectacol. Jucam «D-ale carnavalului». A stat in sala si m-a aplaudat”, a povestit actorul.loading...

Adauga un comentariu