Cancan ultimă oră

Adi Sână a făcut senzație la botezul fetiței. Ce surpriză le-a făcut invitaților

Publicat: 17 nov. 2019

Sâmbătă seară a avut loc botezul mezinei lui Adrian Sînă și a Ancăi Serea. Petrecerea a avut loc într-un local de lux, iar artistul a reușit să-și impresioneze invitații…cântând. Adrian Sînă este unul dintre cei mai fericiți tătici. Ieri și-a botezat fiica, Leah Maria, iar evenimentul a avut pregătit cu bun gust de către el și Anca Serea.

Cei doi au ales un conac de lux unde invitații s-au simțit ca la palat. Cântărețul a decis să le facă o surpriză celor prezenți la eveniment. A luat microfonul și a început să cânte spre surprinderea tuturor celor prezenți. Adrian Sînă a făcut o super atmosferă, așa cum face la fiecare concert unde merge, iar faptul că evenimentul era chiar al fiicei sale a făcut acest fapt și mai special.

Mesajul emoționant al Ancăi Serea după botezul fiicei

Anca Serea a postat pe contul său de socializare un mesaj cu totul deosebit pentru toți cei care o urmăresc, dar și pentru cei care au urmărit pas cu pas botezul fiicei ei, fie prin intermediul rețelelor de socializare sau chiar din postura de invitat:

„Ieri a fost o zi tare specială pentru familia noastră, botezul micuței Leah pe care-l așteptam cu mari emoții! Sunt zile pe care nu le vom uita niciodată și pe care le vom prețui datorită amintirilor frumoase. Vreau să le mulțumesc în primul rând celor care ne-au fost alături și datorită lor am avut o seară perfectă: copiilor, nașilor, prietenilor…”, a fost mesajul publicat de vedetă pe contul său de Instagram.loading...

Adauga un comentariu