Actualitate

Adina Alberts desfiinează vaccinul Pfizer: „Sputnik e o opțiune mai BUNĂ, la fel și cele chinezești!“

Publicat: 07 ian. 2021

Medicul Adina Alberts desfiinează vaccinul anti-COVID-19 al firmei Pfizer. Adian Alberts susțină că deocamdată România administrează cel mai prost vaccin anticoronavirus cetățenilor. Asta pentru că, spune Alberts, formula după care e constituit vaccinul descris ca fiind superb de medicul Adrian Streinu Cercel, e una nefirească.

„Vă sunt datoare cu un răspuns, pe care mulți dintre dvs îl așteaptă. Nu pot să spun că dețin adevărul absolut. Ca și dvs, încerc să mă descurc în avalanșa de știri, reale și false, care inundă canalele noastre media. Profesia de medic mă ajută, dar mă și obligă. Eu NU POT să spun tâmpenii! Nu-mi dă voie legea. Dar NU POT să spun nici minciuni. Nu-mi dă voie conștiința!

AM ALES într-un final vaccinul potrivit pentru părinții mei. Aș fi vrut să am mai mult timp să mă documentez, mai multe date disponibile despre reacții adverse! Am “ales” vaccinul Oxford Astra-Zeneca! Este o figură de stil… Pentru că, din păcate, nu am opțiuni în acest moment. Ar fi fost normal ca Guvernul României să fi negociat și cu cei de la AstraZeneca! Ar fi fost normal să avem și această opțiune la dispoziție! Și vaccinul rusesc Sputnik reprezintă pentru mine o opțiune mai bună decât Pfizer sau Moderna! La fel și cele 4 (deja) vaccinuri chinezești cu care se imunizează poporul chinez!“, a precizat Adina Alberts.

Adina Alberts: „Cei de la Pfizer și Modena care au transformat celula umană în «celulă cu țepi»!“

Medicul Adina Alberts a precizat că, spre deosebire de vaccinurile Pfizer și Moderna, cei de la Astra Zeneca au prelucrat un alt virus pentru a dezvolta proteinele spike care, introduse în corpul uman, să determine răspuns imun, în timp ce cei de la Pfizer și Modena care au transformat celula umană în „celulă cu țepi“.

„De ce?! Este vorba de principiul vaccinului, de modul de obținere și de mecanismul de acțiune! Spre deosebire de vaccinurile Pfizer și Moderna, cei de la Astra Zeneca au dezvoltat ceva “pământean”! Au “prelucrat” un alt virus (aproape inofensiv) să dezvolte proteinele spike care, introdus în corpul uman, să determine răspuns imun specific împotriva noului virus cu țepușe!

Și nu ca în cazul celor de la Pfizer și Modena care au transformat celula umană în “celulă cu țepi” așteptând ca sistemul imun să se îndrepte împotriva propriului organism, și să-și distrugă propriile “celule purtătoare de țepi”! Este contra naturii. Insist pe nevoia cetățenilor de a putea alege! Nu am fost și nu voi fi niciodată o “antivaccinistă”! Dar trebuie să avem acces la informații, să deschidem bine ochii și să putem decide ce e mai bun pentru noi! „, scrie Adina Alberts pe pagina ei de Facebook.

România a primit încă 150.000 de doze de vaccin anti-COVID-19

România a primit miercuri dimineață, 6 decembrie, încă 150.000 de doze de vaccin anti-COVID-19. Acestea fac parte din cota pe care ţara noastră o are repartizată pentru luna ianuarie prin  mecanismul comun al Uniunii Europene.

Dintre acestea, 40.000 de doze au fost aduse la Bucureşti cu o aeronavă care a aterizat miercuri dimineaţă pe Aeroportul Henri Coandă şi vor fi transportate la Institutul Cantacuzino. Restul vor ajunge în Timişoara şi Cluj.

600.000 de doze de vaccin anti-COVID-19 până la finalul lunii ianuarie

Aceasta este cea de-a treia tranşă de vaccin care ajunge în România. Prima a fost de 10.000 de doze, iar a doua de 140.500. Până la finalul lunii ianuarie, România trebuie să primească 600.000 de doze de vaccin.

România ar trebui să înceapă la mijlocul lunii ianuarie cea de-a doua etapă de vaccinare. Etapa a treia a campaniei de vaccinare, care cuprinde populaţia generală care nu lucrează în sistemul medical sau în domenii esenţiale şi nu este în categorii de risc, este estimată să înceapă în luna aprilie. Aceasta, în condiţiile în care înainte trebuie să se încheie cea de-a doua etapă, care include aproximativ 5,5 milioane de oameni.

„În ceea ce priveşte etapa a treia de vaccinare, estimăm că începutul lunii aprilie este un termen realist, pe care îl putem lua în calcul. Însă trebuie să înţelegem că folosim acest termen de estimare pentru că momentul de început al vaccinării pentru această categorie practic este influenţat de ritmul de livrare a dozelor de vaccin şi de capacitatea de vaccinare.” a spus Valeriu Gheorghiță.

Comentarii
  • pacat ca vorbesc medici care nu inteleg bine mecanismul de actiune a vaccinului,poate daca invatau mai mult si mai aprofundat nu faceau asemenea greseli!(oricum nu realizeaza nivelul lor profesional daca fac asemenea comentarii,cu multa usurinta),e adevarat ca anticorpi ataca si tepii care sunt la exteriorul membranei celulare,eliminandu-i,dar celula nu dispare din aceasta cauza(ea isi traieste viata,atat cat o are),aceiasi anticorpi ataca si tepii virusului,lasandu-l fara posibilitatea de a intra in celula,deci fara sa se poate inmultii,el devine inofensiv,disparand dupa un timp!

  • vaccinul cu ulei de castor, impreuna cu zeama de varza, il gasesti la unele plafaruri pt. imunitate, e bun, dar vb cu. un doctor pt. accept apoi il puteti cauta

  • LASANE CU VACCINUL DIN CHINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, aceasta tara criminala dupa ce a dat bomba biologica tu vrei sa se imbogateasca foarte mult si din vanzarea vaccinului|???? Sau tu care ai un creieras mic inca crezi povestea,,praf in ochi,, ca pangolinul a mancat un liliac infectat? Lasa-ne cu Chinaaaaaaaaaaaaaa si nebunul presedinte al Chinei care a omorat intentionat toata planeta si toata economia mondiala

  • Aceasta nulitate retardată nu are decât să-și strângă catrafusele și fuguța la stăpânii ei,la Moscova…nu o tine nimeni cu forța aici…și toți ceilalți auriți…cu ocazia asta scăpăm de lucruri inutile..

  • Madam Adina parca practica meseria de „medic estetician” , atat pricepea din medicina,acum isi exprima parerea urmare a caror practici, studii, testari?Are un interes/profit comercial?

  • Draga „hai tu” , pt. informarea ta si a altora ca tine , iti reamintesc ca : – 1 . Covid 19 are 5 modificari genetice facute de „cercetatori” din care 4 sunt made in USA ( facuta de profesorii americani ce lucrau la Wuhan pe sume uriase !) si doar 1 (una ) facuta de chinezi , cea cu lipirea pe ACE2 . – 2 Finantarea acestor experimente s-a facut tot de americani cu 7 milioane de dolari . – 3. In mijlocul verii lui 2019 tot americanii , la o facilitate BSL4 din Virginia, au creat CORONA -TRAX , o combinatie LETALA intre Covid-19 si Antrax si doar un accident stupid a scos la iveala magaria . – 4 Seful OMS avertiza in februarie 2019 ca ” exista focare noi in lume( de Covid -19 !) fara legatura cu Wuhan-ul” , moment dupa care incepe si scandalul SUA -OMS iar Trump nu a reusit sa gaseasca o explicatie la cel putin unul din explemplele furnizate de omologul chinez pe aceeasi tema . Banuiesc ca sursa informarilor tale a omis cam multe din cele mentionate de mine ,putin studiu nu ti-ar strica .

  • Faptul ca vaccinul este ales de politicieni nu este deloc in regula. Cand vine vorba de sanatate, stiinta trebuie sa pfie criteriul, nu politica.
    La fel de neinregula este faptul ca cetateanul nu are drept de optiune, desi in joc este viata lui.

Adauga un comentariu