Celebritati

Adina barbu – ingrediente pentru o partida de sex memorabila

Publicat: 13 mart. 2011

Adina Barbu a fost marturisit la „Distractia pe vremea mea”, de la Antena 2 ca este nevoie de cinci ingrediente speciale pentru ca o partida de sex sa fie memorabila.

Adina Barbu este o bruneta sexy dezinhibata care spune ca sexul o tine în forma, iar pentru ca o partida amoroasa sa die perfecta este nevoie de mai multe ingrediente pe care le-a mentionat în cadrul emisiunii la care era invitata.

„În primul rând trebuie sa iubesti, ca o partida de sex sa fie memorabila, pentru ca daca nu ai sentimente pentru partenerul tau nu ai cum sa te simti bine, al doilea ingredient este chiar barbatul în sine care trebuie sa stie ce sa faca, sa aiba experienta, al treilea ingredient sunt chiar eu, care trebuie sa fac totul ca sa fie perfect, al patrulea element important pentru o partida de sex reusita este locul, iar al cincilea ingredient ar fi chiar organul sexual al barbatului”, a declarat Adina Barbu la „Distractia pe vremea mea”, la Antena 2.

Întrebata despre primul sarut, Adina si-a amintit ca acest eveniment s-a întâmplat când era în scoala generala si ca i-a placut foarte mult senzatia.

„S-a întâmplat în scoala generala, atractia a fost reciproca, el era mai golanas asa si m-a convins sa chiulesc si eu de la o ora si m-a pupat pe holul scolii. Am ajuns acasa si o saptamâna m-am gândit cât de bine m-am simtit la primul sarut, a fost o senzatie superba”, a mai spus bruneta.loading...

Adauga un comentariu