Actualitate

Adina, „păpușa de la Glina”, s-a schimbat total. Cum arată la 16 ani și cu ce se ocupă acum

Publicat: 23 iun. 2022
Adina păpușa de la Glina
Adina, fetița de la groapa de gunoi Glina, s-a transformat frumos după ce soarta i-a zâmbit

Adina a fost supranumită „păpușa de la Glina”, în urmă cu aproape șase ani, când povestea ei tulburătoare apărea în mass-media. Fetița de doar 10 ani trăia la limita subzistenței, lângă groapa de gunoi, iar viitorul ei se anunța sumbru… Însă inițiativa revistei VIVA de a face un pictorial de modă cu ea i-a schimbat viața complet Adinei Georgiana Popovici.

Cazul micuței Adina, fetița de la Glina, care la vremea aceea avea 10 ani, a fost îndelung mediatizat în presă. În luna decembrie 2016, jurnaliștii de la Libertatea semnalau pentru prima data cazul familiei Asăvoaie, care trăiește la o aruncătură de băț de Groapa Glina, în condiții de nedescris. Paradoxal, în acel loc, au descoperit niște copii de o frumusețe aproape ireală, care, în pofida faptului că trăiau la limita subzistenței, nu-și pierduseră inocența și nici speranța. Dintre ei se evidenția Adina.

Cum arată acum Adina, „păpușa de la Glina”

La vremea respectivă, cititorii, impresionați, au făcut donații, însă trei ani mai târziu situația mamei, care lucra ca femeie de serviciu, și a celor patru copii era la fel de dramatică. Însă demersul revistei VIVA de a face un pictorial de modă cu Adina în VIVA! s-a viralizat și am fost contactați atât de televiziuni, care au dorit să-i mediatizeze povestea, cât și de către persoane care activează în industria modelingului, care vor să-i ofere Adinei joburi. Acum, la 16 ani, Adina este model internațional și a apărut deja în paginile unor reviste faimoase.

„Am descoperit că îmi place să pozez când am avut o ședință foto pentru revista VIVA!. Editorialul de modă cu mine a apărut în numărul de ianuarie 2020. Mi-a plăcut să fiu în centrul atenției, să mă aranjeze specialiștii, să fiu fotografiată, îmbrăcată, machiată și apoi să apar în reviste și toată lumea să mă recunoască și să mă felicite”, spunea Adina în urmă cu ceva timp.

Cu ce se ocupă acum „păpușa de la Glina”

Și iată că acum, la vârsta de 16 ani, Adina este model al agenției „It KIDS – Art school & modelling”, are deja experiență pe podiumuri din Dubai și Paris și este în atenția presei internaționale încă de când avea 14 ani. Ba chiar a apărut și în Vogue China. Mai mult, ea a primit și un rol de figurație într-un film indian.

Ca orice adolescentă, Adina are și un cont de TikTok cu 1000 de urmăritori, unde postează filmări cu ea dansând, dar și filmări din culisele pictorialelor de modă. La fel de cunoscută este și pe Instagram, unde a adunat peste 3.000 de urmăritori. Adina are acum înălțimea de 1,75 m și 58 de kilograme și, mai în glumă, mai în serios, spune că visează să fie fiica Angelinei Jolie. Poate nu întâmplător, fiindcă îi seamănă puțin marii actrițe.
Adauga un comentariu