National

Adina Valean, mesaj pentru EBA privind afirmatia „neveste disperate”

Publicat: 06 apr. 2014
1

Europarlamentarul Adina Valean i-a transmis voalat fiicei presedintelui Traian Basescu, Elena Basescu, ca nu are nevoie de „proptele in PNL” pentru a fi prezenta pe listele partidului pentru alegerile europarlamentare.

Citeste si Elena Basescu: Stolojan, in loc sa se retraga la pensie, isi doreste un loc caldut in PE

Prezenta, duminica, la Piatra-Neamt, pentru lansarea candidatilor PNL pentru alegerilor europarlamentare, Adina Valean a tinut sa precizeze ca pozitia sa in partid, precum si prezenta sa in Parlamentul European nu se datoreaza sprijinului sotului sau, presedintele liberalilor, Crin Antonescu.

Citeste si Elena Basescu trece in Miscarea Populara. Nu va candida la alegerile europarlamentare

„Se spune ca am nevoie de proptele in PNL. Sunt din 1999 in partid. Din 2007 sunt in Parlamentul European, vicepresedinta grupului liberalilor europeni si asta nu pentru ca m-a pus cineva din Romania, ci pentru ca m-am bucurat de sprijinul si increderea colegilor europeni. Reprezint cu cinste si onoare Romania in Parlamentul European”, a declarat Adina Valean.

Citeste si Elena Basescu. Confesiune ULUITOARE despre consumul de bere

Declaratia europarlamentarului PNL este si o replica la afirmatiile colegei sale din PE, Elena Basescu, care, la conferinta de presa organizata pentru a anunta ca nu va participa la alegerile europarlamentare si ca s-a inscris in PMP ii indemna pe romani sa nu voteze pe 25 mai PNL sau PSD, „care au pe liste numai neveste disperate, precum si gasca lor de prietene”.

Adauga un comentariu