Stiri

Adio blonde, domnii prefera… tabletele

Publicat: 24 apr. 2012

Cand site-urile nu mai stiu cu ce sa atraga atentia, pun pe prima pagina un chestionar cu subiecte care tin agenda internationala. Practica nu mai este demult interesanta, in schimb, rezultatele „studiilor” de acest gen nu inceteaza sa ne uimeasca.

Acesta este si cazul sondajului facut de cazinoul online RoxyPalace. Probabil ca rezultatele ar fi diferite pe un alt tip de public, dar cei care au raspuns la intrebari au avut pozitii cel putin interesante.

Chestionarul a vizat atractia manifestata de iPad 3. 10% dintre barbatii singuri care au raspuns la chestionar au sustinut ca ar prefera sa aiba un iPad 3 decat un partener de viata. Mai grav (sau mai interesant) este ca 3% dintre cei intervievati au sustinut ca si-ar parasi partenerul actual daca ar primi o tableta.

Femeile si-au manifestat latura romatica, 84% dintre cele care au votat afirmand ca prefera un parter nou decat un iPad3.

Aproape jumatate dintre cei care au raspuns la intrebari au sustinut ca au utilizat o aplicatie pentru a rezolva o problema din cuplu si 15% din totalul de 600 intervievati au afirmat ca au cautat pe Internet o solutie sau un sfat pentru a-i ajuta in relatie.

Pe scurt, concluzia ar fi ca in timp ce femeile tind sa prefere un partener de viata, barbatii ar prefera sa isi imparta viata cu un gadget.loading...

Adauga un comentariu