Sport

Adio, Nicoleta Luciu! Uite aici: DUELUL SANILOR naturali (Foto HOT)

Publicat: 24 ian. 2012

Adio, Nicoleta Luciu! Alinarea ne vine de departe. DUELUL SANILOR naturali a ajuns in faza finala pe Anglia: Rosie Jones o infrunta pe Holly Peers. Fotbalistii din Premier League sunt chemati sa voteze!
Holly Peers a fost recent votata  cea mai voluptoasa fata din Anglia de catre fotbalistii din Premiere League, in randul carora a fost efectuat un sondaj inaintea Anului Nou. Holly a punctat prin lookul ei seducator, bruneta cu ochii albastri avand forme generoase si, mai ales, sani uimitori, plini si naturali. S-a nascut pe 30 iulie 1987, la Manchester. S-a remarcat ca “Fata de la Pagina 3? in cotidianul The Sun, in 2009. In 2010, a intrat in Top 5 “Sexy Babes” din UK. La ora actuala, pentru fata din Manchester si-au aratat interesul atat fotbalistii lui Sir Alex Ferguson de la Manchester United, cat si “Cetatenii” de la City ai lui Roberto Mancini.
Rosie Jones este frumusetea cu sani mari pe care v-am prezentat-o recent intr-un pictorial nud incredibil de provocator! Rosie a realizat si calendarul nud pentru 2012! Rosie Jones este un model de 20 ani, care s-a remarcat in Pagina 3 a cotidianului The Sun. Rosie Jones este si pasionata de fotbal: a jucat in copilarie intr-o echipa de fete, iar apoi a fost desemnata in DreamTeam-ul englezoaicelor din fotbal.

Click aici pentru a vedea pe sport.bzi.ro, o galerie foto incendiara cu Holly Peers si Rosie Jones.loading...

Adauga un comentariu