Magazin

Adio, „Vacanta Mare”?

Publicat: 15 aug. 2013
1

Unul dintre cele mai celebre grupuri de umor din Romania se pregateste sa se reuneasca. Am umplut toate salile de spectacole, reprezentatiile se desfasurau permanent cu casa inchisa, iar membrii ei au devenit celebri.

Au urmat sitcom-uri pe cele mai importante canale TV cu care au avut audiente foarte bune. Acum cativa ani, totul s-a naruit.

Audientele s-au prabusit, iar discutiile din ce in ce mai tensionate intre membrii au dus la destramarea lui.

Este vorba de „Vacanta Mare„, grup care incearca sa revina la statutul de altadata.

Mugur Mihaescu, Radu Pietreanu si Florin Petrescu sunt oamenii pe care toata tara ii stie. In 2013, cei trei au proiecte diferite si separate. Ideea reunirii trupei „Vacanta Mare” nu este pe placul lui Florin Petrescu, alias Axinte.

El se ocupa acum de organizarea unor evenimente, dar si ca artist. El spune ca permanent a avut oferte de revenire pe TV, dar multe dintre ele erau neserioase din punct de vedere financiar.

„Am avut oferte chiar si sa joc an telenovele, am avut oferte pentru diferite emisiuni, dar eu nu muncesc pe gratis. Banii acum sunt foarte putini, sponsorii nu mai investesc, asa ca nu ma tenteaza sa revin pe sticla. Pana la urma, oricat ti-ai iubi meseria, este important si sa iti poti permite un trai decent, ca doar de aceea iti sacrifici familia, timpul, etc”, a declarat „Axinte”, pentru cancan.ro.

In aceste conditii este greu de presupus ca Florin Petrescu ar mai putea reveni in „Vacanta Mare” pentru un proiect pe televiziune.





Adauga un comentariu