Eveniment-Social

Administratorii de blocuri din Iasi pica testele pe capete

Publicat: 13 apr. 2015

Concursurile primariei pentru atestarea administratorilor de bloc s-au incheiat de Paste cu respingeri pe banda rulanta. In prima faza, municipalitatea ieseana a organizat la finele lunii ianuarie o sesiune de examinare a persoanelor fizice în vederea obtinerii atestatului de administrator de imobile. Concursul adresat persoanelor care în prezent ocupau sau nu aceasta functie, adica cele care au absolvit cursuri de pregatire în domeniu, dar înca nu sunt atestate, a avut o noua etapa la finele lunii martie, in aprilie fiind anuntate rezultatele. Astfel, la ultimul concurs, din cei 21 de participanti, 16 au fost respinsi in urma probei scrise. „Dosarele au fost verificate de catre Comisia de atestare din cadrul Serviciului Asociatii de Proprietari din cadrul Primariei Municipiului Iasi, rezultatele concursului fiind deja facute publice. Mare parte din candidati au fost respinsi”, a precizat Sebastian Buraga, purtatorul de cuvant al municipalitatii. Pâna în prezent, municipalitatea a atestat prin examen circa 650 de administratori.loading...

Comentarii
  • Acest lucru denota, in primul rand gradul de pregatire al absolventilor cursurilor de administrator, in al doilea rand arata profesionismul celor ce ii pregatesc pentru meseria de administrator.
    Care este competenta „trainerilor”, daca mai mult de 60% din cursanti pica examenul.
    Si ne mai miram ce se intampla in asociatiile de proprietari din Iasi cand locatarii nu sunt protejati de nimeni.

    • Foarte bine, sa ii pice pe bosorogii care vor sa fie administratori! Nu mai avem loc de pensionari! Is asa de ramoliti ca nici nu realizeaza ca nu ii mai duce capul!

Adauga un comentariu