Magazin

ADN uman. Descoperire socanta care ridica numeroase semne de intrebare

Publicat: 15 dec. 2015
1

Conform unui studiu recent, in ADN-ul uman a fost codat un mesaj secret de origine extraterestra. Descoperirea este una socanta si ridica numeroase semne de intrebare cu privire la procesul de creatie, dar si la manipularea genetica la care a fost supus omul de-a lungul timpului.

Studiul a fost realizat de catre doi oameni de stiinta din Kazahstan, Vladimir I. shCherbak si Maxim A. Makukov. Cei doi specialisti, au ajuns la concluzia ca ADN-ul uman detine un cod matematic complex, care nu poate fi descifrat in prezent. Pornind de la aceasta descoperire, se vehiculeaza ca acest cod sau mesaj secret a fost implementat in ADN-ul uman in urma cu cateva zeci de mii de ani, probabil de catre o entitate extraterestra.

Citeste si Portret ascuns, descoperit intr-o pictura celebra – FOTO

Pe de alta parte, acest cod poate fi semnatura creatorului si doar atunci cand omul va ajunge la un anumit nivel al dezvoltarii va putea sa-l descifreze si astfel sa afle adevarul despre originea sa.

De asemenea, cei doi oameni de stiinta au mai declarat ca atunci cand genomul este rescris in mod corespunzator, mesajul se transmite din generatie in generatie pentru o perioada nelimitata. Adica fiecare descendent al omului va purta, fie ca vrea sau nu, acest mesaj.

Citeste si Imagine impresionanta publicata de NASA

Descoperirea sugereaza ca undeva in trecutul indepartat omul a suferit anumite interventii genetice din exterior. Este posibil ca o civilizatie extraterestra, sa fi facut anumite modificari in structura ADN-ului uman si atunci si-a pus semnatura pe noua creatie.

Secretele ADN-ului uman
ADN-ul uman prezinta si alte secrete. De exemplu, s-a stabilit ca are o vechime de peste 10 miliarde de ani, in conditiile in care Terra s-a nascut in urma cu aproximativ 4,5 miliarde de ani. De aici se poate deduce ca initial a fost creat ADN-ul si apoi a fost plantat in diferite zone ale Universului, printre care si planeta noastra.

Genomul uman contine 23 de perechi de cromozomi formati din patru elemente: hidrogen, azot, oxigen si carbon, elemente in care cercetatorii au descoperit ca sta ascuns secretul antic al creatiei.

Citeste si Un medic roman a dezvoltat cel mai bun tratament pentru tumorile osoase

ADN-ul poate fi programat de la distanta cu ajutorul unor sunete folosite la o anumita frecventa.

ADN-ul uman nu este responsabil doar pentru construirea corpului, ci este un bun mediu pentru stocarea datelor informationale. De aici a mai fost un singur pas spre descoperirea faptului ca ADN-ul uman are un comportament straniu si imita extrem de bine gramatica unei limbi.
Adauga un comentariu