National

Adolescenta SECHESTRATA si VIOLATA de un avocat

Publicat: 26 iul. 2015
1
Caz socant la Targu Jiu. O adolescenta de 16 ani ar fi fost violata si sechestrata de un avocat in urma cu un an. Ancheta a batut insa pasul pe loc de atunci. Mai mult, niciun avocat din Gorj nu a vrut sa preia cazul fetei, avand in vedere ca suspectul este un coleg de breasla. Cu toate acestea, avocatul acuzat de viol mai are pe numele sau si alte plangeri penale din partea oamenilor pe care i-a nedreptatit.
Povestea fetei din Targu Jiu pare trasa la indigo cu cea a eleviei din Vaslui, violata de 7 tineri. Adolescenta sustine ca un avocat a luat-o cu masina promitandu-i ca o va duce acasa. In schimb, a dus-o intr-un loc izolat unde a abuzat-o ore intregi. 
Dupa clipele de cosmar, fata a reusit sa fuga. I-a povestit totul tatal ei, iar de atunci cei doi au avut de infruntat ignoranta si nepasarea autoritatilor. In momentul in care anchetatorii au aflat numele avocatului, adolescenta nu a mai primit atentia cuvenita din partea procurorilor, spune tatal adolescentei. De o luna, avocatul este de negasit. Nu raspunde la telefon si nu mai apare nici in instante
Adauga un comentariu