Bizar

Adolescentul salveaza doua fetite dintr-un groaznic incendiu, apoi dispare subit. Dupa 65 de ani, una dintre ele descopera ceva cutramurator despre un vecin

Publicat: 02 feb. 2017
14

Pe 20 decembrie 1951, Kip Malone se ducea la un magazin, ca sa-si cumpere ceva. In timp ce mergea a vazut o casa in flacari, iar o femeie in varsta striga la el, de la o fereastra. „Salveaza copiii, salveaza copiii!”, il implora biata femeia.

Fara sa mai stea pe ganduri, Kip a intrat in casa si a scos o fetita de 5 ani si una de 3 ani. Cea din urma era ascunsa sub pat. Intre timp ajunsesera si pompierii. Kip a lasat fetitele in grija lor si si-a vazut de drum. Nu stia insa ca femeia, bunica adica, fusese omorata in acel incendiu.

Fetitele au crescut fara sa stie cine le-a salvat si nici cum au supravietuit acelui moment. Kip s-a mutat mai apoi in Ontario, unde si-a intemeiat si familie. Dupa aproape 70 de ani, a revenit impreuna cu sotia in locul de unde plecase. La scurt timp, o vecina i-a batut la usa si s-a prezentat. O chema Margaret Fowler. Dupa cateva minute in care au facut cunostinta, iar atmosfera s-a mai destins, Kip a adus in discutie faptul ca salvase doua fetite in copilarie, dintr-un goraznic incendiu. Atunci, Margaret si-a dat seama: Kip fusese cel care o salvase pe ea si pe sora ei.

Adauga un comentariu