Eveniment-Social

Adomnitei intra in panica! Primarii sai deja pleaca la PSD

Publicat: 03 sept. 2014
1

@ PNL Iasi deja incepe sa piarda teren in judet @ Un primar liberal a anuntat ca trece cu totul in tabara PSD pentru a-l sustine pe Ponta la prezidentiale @ Primarul da vina pe Cristian Adomnitei si gasca din fruntea PNL Iasi care nu l-a sprijinit cu nimic din campania electorala de la alegerile locale

Liberalul Cristian Adomnitei a inceput sa piarda din ce in ce mai mult teren in fata PSD in judetul Iasi. La cateva zile dupa intrarea in vigoare a ordonantei PSD privind posibilitatea ca primarii si alesii locali sa treaca de la un partid la altul fara sa-si piarda mandatul, un primar liberal a ajuns in curtea lui Victor Ponta. Este vorba de primarul liberal al comunei Motca, Constantin Serioja Hobinca.

Satul sa accepte trocurile si combinatiile din PNL, Hobinca s-a declarat alaturi de liderul PSD Victor Ponta in campania pentru alegerile prezidentiale din aceasta toamna. „Recent a avut loc o sedinta a birourilor reunite PDL-PNL la nivelul comunei la care eu nu am fost invitat, desi sunt primar in functie. Atunci m-am certat cu ei si mi-am dat seama ce trebuie sa fac. Nici nu vreau sa devin coleg de partid cu fostul meu contracandidat, Costel Artene, unul care a trecut pe la mai multe partide si a ajuns acum alaturi de mine. Mai mult, Adomnitei a promis ca ma ajuta la lansarea candidaturii in 2012 si nu a facut asta„, a spus Serioja Hobinca.

Citeste si: A inceput vanatoarea primarilor PNL din judetul Iasi

Acesta a mai sustinut si ca nu s-a mai ales cu niciun sprijin din partea PNL de la alegerile locale incoace. „Mai am si doleanta cu drumul comunal din Boureni, singura localitate din zona care da in drumul european. Nu s-a facut nimic, desi am tot auzit promisiuni peste promisiuni. Acum am ales sa merg pe mana asta pentru ca sunt sigur de reusita, de cea a lui Victor Ponta si de cea a mea ca primar„, a mai spus Serioja Hobinca. Ordonanta Guvernului a dat liber la plecari in randurile consilierilor locali si primarilor. Hobinca nu este singurul liberal care si-a manifestat intentia sa plece din PNL pentru a se alatura PSD. Pe langa alti primari, PNL va pierde si destui consilieri locali. Intr-o prima faza acestia se vor declara independenti.

Adauga un comentariu