Eveniment-Social

Adomnitei nu crede in promisiunile desarte ale colegului Nichita

Publicat: 13 mai 2013
1

@ „Sunteti sigur ca a spus asa ceva? Oricum, noi suntem cei care facem fapte concrete pentru redarea anvergurii culturale a orasului si nu doar facem declaratii de complezenta”, a spus Adomnitei, referitor la promisiunile primarului de a finaliza cat de curand proiectul Golia

Moment hilar si paralizant la Consiliul Judetean (CJ), cu prilejul lansarii Galei UNITER. Cu o nonsalanta demna de o  adevarata „iubire” fata de colegiul sau de alianta USL la nivel local, liberalul Cristian Adomnitei nu crede in promisiunile facute de primarul Gheorghe Nichita. Astfel, actorul Ion Caramitru, fost ministru al Culturii, a spus ca a vizitat o serie de obiective istorice importante din oras, printre care si Manastirea Golia, iar la o scurta intalnire cu primarul Gheorghe Nichita, acesta i-ar fi promis finalizarea lucrarilor de la acest obiectiv istoric important. „Am vizitat o serie de obiective istorice importante din oras, iar dupa ce am avut o intalnire si cu primarul Nichita, acesta mi-a dat asigurari ca va sustine finalizarea frumoasei si valoroasei cladiri istorice de la Golia”, a tinut sa declare actorul. In fata acestei situatii, presedintele CJ a izbucnit in hohote de ras si a exclamat ironic. „Sunteti sigur ca a spus asa ceva? Oricum, noi suntem cei care facem fapte concrete pentru redarea anvergurii culturale a orasului si nu doar facem declaratii de complezenta”. Este curios acest fapt, in conditiile in care cei doi au declarat, cu surle si trambite, ca la Iasi, alianta USL functioneaza ca pe roate. Dincolo de toate acestea, usor-usor, iese la iveala realitatea faptului ca exista o concurenta acerba si o lupta pe fata in legatura cu influenta politica in zona Moldovei.

Comentarii
  • AVERTISMENT pt. consumatori de trasport TAXI din IASI .Va aduc la cunostinta ca la urmatoarele DISPECERATE: LUX TAXI,FOR YOU TAXI,PARMA TAXI,RVR TAXI 50% nu detin atestat profesonal taxi si uni dintre ei au cazierele patate cu fapte penale (viol,talharie,furt etc ) si pun viata clientilor in pericol neavind experenta, iar patroni acestor dispecerate isi permit sa ignore legea pt ca au fost si sant sponsorii lui NICHITA la campniile electorale si patronii de la LUX TAXI si RVR TAXI mai sant si CUMATRI cu vicele PRIMAR CHIRICA,miroase a CORUPTIE si INTERESE de la o posta.

Adauga un comentariu