Eveniment-Social

Adomnitei nu renunta la imaginea personala, Cauta bani privati pentru inaugurarea pistei de la Aeroport

Publicat: 16 iul. 2014
Continua scandalul in Consiliul Judetean. Nemultumit de faptul ca PSD i-a blocat orice forma de folosire a banului public pentru imaginea personala, presedintele CJ, Cristian Adomnitei, a declarat astazi ca va cauta sponsorizari pentru a face o mega petrecere la inaugurarea primilor 1.800 de metri din pista noua de la Aeroport.

Citeste si Buget de publicitate de 10.000 euro pentru imaginea lui Adomnitei

Evenimentul ar urma sa se desfasoare pe 21 august, zborul inaugural fiind Roma – Iasi. Adomnitei a lipsit de la sedinta de ieri de la CJ, unde PSD nu a fost de acord cu alocarea a 10.000 de euro din bani publici, pentru acest eveniment, iar Adomnitei a cautat o acoperire, declarand public astazi ca va trece peste decizia PSD si va cauta bani din surse private pentru a demonstra „amploarea evenimentului”.
 

Mai multe amanunte maine in Buna Ziua Iasi
Comentarii
  • De ce nu il inaugureaza pe o cursa care merge bine , si il inaugureaza pe o cursa care se anuleaza odata la 2 saptamani???
    Ar trebui inaugurat la o cursa Iasi Bucuresti cu o cioara de aia sa facem diferenta, acum cand aterizezi pe Iasi zici ca aterizezi cu roti patrate …

Adauga un comentariu