Actualitate

Adomnitei si Nichita vor sa rupa USL la Iasi

Publicat: 11 feb. 2014
1

Primarul Gheorghe Nichita si liberalul Cristian Adomnitei, presedintele Consiliului Judetean Iasi, au reusit, inca o data, sa arate de ce alianta USL functioneaza in judet doar pe hartie. Disputa a plecat de la prezentarea strategiei de dezvoltare economico-sociala a judetului Iasi, proiect de la care primarul a preferat sa lipseasca. Mai mult, Nichita a trimis un reprezentant la CJ abia spre finalul prezentarii, cand lucrurile erau deja stabilite. Aroganta lui Nichita l-a facut pe Adomnitei sa izbucneasca si sa arate inca o data ca cei doi nu se vor intelege niciodata pentru binele iesenilor.

Citeste si: Penibil! Motiv stupid de paruiala intre Adomnitei si Nichita

„Cred ca nu este bine ca Primaria municipiului Iasi nu este aici. Fac un apel, pentru ca cele mai importante doua proiecte tin de colaborarea cu primaria”, a sustinut Adomnitei. Abia spre finalul discutiilor a aparut si reprezentantul Asociatiei Zona Metropolitana Iasi, prilej pentru Adomnitei de a-si umfla muschii si de a se lua la harta cu acesta. Profitand de faptul ca nu se afla fata in fata cu primarul, Adomnitei l-a certat pe respectivul individ cerandu-i, sa nu mai faca proiecte doar pentru municipiu, ci si pentru restul localitatilor care compun asociatia.

Citeste si: Adomnitei face afaceri cu finii primarului Nichita

Nu este prima data cand Nichita si Adomnitei se ataca reciproc. Ultima confruntare dintre cei doi a fost inainte de sarbatorile de iarna, cand Adomnitei a fost aproape sa nu primeasca aprobare pentru montarea casutelor aduse pentru comercianti. Un alt proiect care a zguduit USL la Iasi a tinut de alocarea unor fonduri pentru comune. Consilierii judeteni PSD nu au votat proiectul asa cum a cerut Adomnitei, social democratii preferand sa voteze cot la cot cu PDL.

Comentarii
Adauga un comentariu