National

Adresa de mail a lui Boc: emilboc09@yahoo.com

Publicat: 27 apr. 2011
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:218058;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

@ Premierul a spus ca nu se teme de programele instalate pe unele tablete PC care culeg informatii despre utilizatori, deoarece el foloseste numai date publice

Premierul Boc si-a facut miercuri publica adresa personala de e-mail, un cont deschis pe yahoo, si a spus ca nu se teme de programele instalate pe unele tablete PC care culeg informatii despre utilizatori, deoarece el foloseste numai date publice.
Boc a fost întrebat daca, în calitatea sa de utilizator de i-Pad, se teme de programele incorporate care retin date confidentiale, vorbindu-i-se despre o dezbatere publica intensa în strainatate din cauza acestor controverse. „Datele mele sunt date publice, pe care le am pe tableta. Asa ca nu prezinta pericol pentru siguranta nationala. Deci, din acest punct de vedere, pot sa utilizez fara nici un fel de problema tableta pe care o am. Iar casuta postala este o casuta care este utilizata în interes public, pentru a comunica în interes public. (…) Va asigur ca sunt doar în interes public utilizate toate aceste instrumente de comunicare”, a replicat premierul.
Profitand de context, jurnalistii l-au întrebat pe Boc daca le poate da adresa lui personala de e-mail, întrucat nimeni nu i-a putut ajuta cu aceasta informatie. „emilboc09@yahoo.com”, le-a raspuns primul-ministru. „Sigur ca toate aceste instrumente de comunicare sunt utilizate doar în interes public”, a adaugat Boc.
Surse apropiate premierului au declarat, la sfarsitul anului trecut, ca premierul Emil Boc si-a achizitionat o tableta i-Pad, pe care o foloseste pentru a se documenta atat la biroul de la Palatul Victoria, cat si pentru a pregati raspunsurile la conferintele de presa sau la discursurile din Parlament. El si-a achizitionat echipamentul dupa ce, aflat în Statele Unite, a vizitat un magazin Apple.
Intrebat de jurnalisti daca i-Pad-ul pe care îl avea l-a primit de la Mos Craciun, premierul a raspuns: „Mi l-am procurat singur, asa încat Mosul nu a venit nici în avans, nici în alt fel. Mi-am cumparat, ca orice roman, un i-Pad, care are dorinta sa lucreze pe o asemenea formula de lucru”.
Intrebat daca i-Pad-ul este mai comod decat un laptop, Boc a raspuns: ” In primul rand, ca dimensiunea este mult mai mica, în al doilea rand, ca îmi permite sa iau toate datele si sa mi le salvez si sa nu folosesc tot felul de alte instrumente ajutatoare. Nu în ultimul rand, sa pot avea o comunicare online cu ministrii, avand în vedere ca viteza de internet este foarte buna”.
Seful Executivului a lucrat cu un astfel de dispozitiv inclusiv marti în Parlament, cu prilejul angajarii raspunderii Guvernului pe legile salarizarii, cand si-a consultat în mai multe randuri dispozitivul electronic înainte de a lua cuvantul de la tribuna Legislativului. Boc utilizeaza i-Pad-ul personal si la conferintele de presa sustinute la Palatul Victoria.
Comentarii
  • CRED CA ESTI FOARTE DEPASIT DE REALITATE ,MEREU BATI CAMPI CA POPORUL ESTE MULTUMIT SI CA O DUCE BINE ? SA MERGI SINGUR LA UN MARCHET SAU LA PIATA SI SA VEZI CUM TOATA LUMEA TE BLESTEAMA PTR RAUL CE-L FACI ZI DE ZI ,MEREU ZAMBESTI IN BATJOCURA DAR ZAMBETUL TUA PERVERS TE VA COSTA FOARTE MULT !MINTI CU NERUSINARE CA SALARIUL ESTE -N MEDIE DE 1500 RONI MUNCESC SI SALARIUL ACUM IL AM DE 760 LEI ? DIN CE PLATESC DARILE INTRETINEREA LUMINA SI CELE LANTE OBLIGATII TE ROG SA-MI SPUI TU ?MAI BINE AI PLECA CU CAMARILA TA DIN CLUJ ATI DEVALIZAT TOATA TARA ,DAR VE-TI DA SOCOTEALA TOTI DIN PD-L CE LE SPUI TU LA COPII TAI CA MOARE LUMEA DE FOAME ? NICI PE TIMPUL LUI CEAUSESCU NU MA TRAIT MAI RAU DECI GANTESTETE BINE CE VEI FACE CA -I BAI MARE LA POARTA TA !!

  • D-LE Boc!!!! Vreti economii la Ministerul de interne?:
    -faceti-i civili pe pompieri,mai ales financiar etc,jandarmi: mai ales financiar etc,la politie:Centrele medicale ce va trebuie militari acolo,,,,auzi femei militare,la financiar la politie femei militare? la Resurse la Politie?: personal militar? etc

  • D-le Premier rezolvati odata cu Politia,Pompierii si Jandarmii: Cum e posibil sa tineti personal femei cu drepturi militare?,la Resurse tot militari?

  • Domnule prim ministru:
    -pentru economii la Interne terminati odata cu militaria la Resurse Umane,la Financiar,la unele birouri unde-s femei!!!!in politie,pompieri si jandarmi.Faceti-i civili pe bune si Directia medicala cu tot cu centrele din judete etc.nu se justifica militari,nu e nevoie si o sa vedeti ECONOMII!!!!

Adauga un comentariu