Magazin

Adrian Cristea a vandut-o pe Bianca Dragusanu pentru 1.000 €

Publicat: 20 iul. 2013
1
O iubeste cu adevarat sau vrea doar sa-si rezolve problemele financiare care au pus stapanire pe el si carora nu le gaseste rezolvare? Ramas fara nici o letcaie dupa ce a fost concediat de la Petrolul Ploiesti si dator vandut la banca, fotbalistul Adrian Cristea (29 de ani) a gasit o sursa de venit frumusica: emisiunile mondene, unde turuie vrute si nevrute, pe bani, scrie libertatea.ro.
Cunoscut drept un “mutulica” in relatia cu ziaristii, Adrian Cristea s-a trezit brusc, mai exact dupa ce a ramas falit, sa ofere declaratii scandaloase despre viata lui privata.
Instalat comod pe canapeaua unui studio TV, fotbalistul a inceput sa palavrageasca, de parca era la foc automat, o serie de picanterii despre relatia pe care ar avea-o si in prezent cu Bianca.
Dar, cum toate povestile spuse la emisiunile TV au un pret, si Cristea si-a fixat unul, insa a acceptat si suma de 1.000 de euro oferita de producatori.
De altfel, si Bianca Dragusanu l-a acuzat, intr-o interventie telefonica, de faptul ca prezenta lui la TV e strict legata de onorariul incasat.
Contactata de reporterul ziarului Libertatea, Bianca a declarat: “Asta dovedeste cat de barbat este. Daca se respecta ca om sau ca barbat, nu facea asa ceva pentru bani. Cine il crede? Sau cine il crede ca ma iubeste? Asta ii arata adevarata valoare si ce fel de persoana este. Ii multumesc lui Dumnezeu ca am langa mine omul in care cred si pe care il iubesc cu toata inima”, ne-a spus ea.
Pe de alta parte, Bogdan Vladau, cel mai bun prieten al lui Victor Slav, este convins ca tot acest circ mediatic nu ii va distruge Biancai nunta: “Asa cum il cunosc eu pe Victor, nunta asta va avea loc, cu siguranta, chiar si in conditiile actuale. Victor stia ca Bianca si Cristea se vor vedea. Eu nu ma bag sa-i dau lui sfaturi. Eu cred ca Bianca il iubeste, se poarta foarte frumos cu el, cel putin din cate am remarcat eu. Victor nu este, in nici un caz, atat de posesiv cu Bianca asa cum s-a spus, ca-i controleaza telefoanele sau ca o urmareste. Cred ca s-a exagerat foarte mult in ultima vreme, in ceea ce il priveste”, a declarat Bogdan Vladau, pentru Libertatea.
Decizia de zilele trecute a oficialilor de la Petrolul Ploiesti, de a-i rezilia contractul lui Adrian Cristea, vine cum nu se poate mai rau pentru fotbalistul prins intr- un triunghi amoros extrem de mediatizat, alaturi de Bianca Dragusanu si Victor Slav.
Nemaiavand leafa, sportivului ii va fi foarte greu sa scape de executorii judecatoresti ce vor sa-i scoata la vanzare apartamentul in care locuieste in Capitala. Pentru a recupera de la atacant suma de 114.000 de euro, executorii l-au parat pe acesta magistratilor de la toate judecatoriile din Bucuresti.
Daca cei de la Sectorul 2 n-au permis executarea silita a fotbalistului, restul instantelor le-au dat castig de cauza creditorilor.
Adauga un comentariu