Magazin

Adrian Cristea, ANUNTUL cu care A LASAT MASCA pe toata lumea

Publicat: 14 iun. 2013

Bianca Dragusanu se pregateste de nunta alaturi de Victor Slav. Cu toate acestea, sosit in tara recent, se pare ca Adrian Cristea nu vrea sa se impace cu gandul ca a pierdut-o pe iubirea vietii lui.

Invitat in aceasta seara la emisiunea Happy Hour, fotbalistul a povestit cum a vorbit cu Bianca prin mesaje in ultima perioada, dar si ce crede despre nunta fostei sale iubite.

„Ce ti se pare asa anormal sa vorbesc cu o fosta…? Mi se pare normal sa o intreb de sanatate, mai ales ca am fost atata timp impreuna”, l-a intrebat Cristea la Happy Hour pe Maruta. Fotbalistul a continuat: „Bianca pare fericita, nu pot sa spun eu exact daca e sau nu e. Cand am vazut-o acum doua zile am simtit un fior de drag, eu ii doresc sa-i mearga bine pentru ca am fost 3 ani impreuna. Cred ca nu o sa ma cheme la nunta de teama sa nu o fur si sa nu o mai aduc inapoi”.

Printul” a mai spus: „Au fost SMS-uri normal, nimic iesit din comun. Am observat ca Victor e un barbat gelos. Eu nu sunt un barbat insistent, daca nu as primi raspuns nu as fi nebun sa trimit in continuare mesaje”.

„Nu am fost violent cu ea”

Intrebat daca a fost violent cu Bianca, Adrian Cristea a spus: „Nu! Nu am fost niciodata violent cu ea. Mi se pare josnic sa lovesti o femeie”.

Adrian Cristea a povestit ca in ceea ce-l priveste pe Catalin Botezatu nu si-a facut niciodata griji ca ar putea atenta la fosta sa iubita: „Mereu am fost linistit in ceea ce-l priveste. Serios iti spun. Eram linistit ca nu se da la ea. Aveam eu o liniste asa deplina”.

Adi Cristea si Bianca Dragusanu au trait o poveste de dragoste si dupa ce s-au despartit si impacat de zeci de ori in cei trei ani de zile, Bianca l-a ales pe Victor Slav, fostul iubit al Andei Adam, scrie libertatea.roloading...

Adauga un comentariu