Magazin

Adrian Cristea, catre fosta iubita: Taci, nesimtito!

Publicat: 20 apr. 2012
1
Enervat la culme ca fosta lui iubita, Denisa Nechifor, ar fi jignit-o pe Bianca Dragusanu, numind-o „curva„, Adi Cristea se pare ca a rabufnit, intr-o discutie telefonica: „Taci, nesimtito!”, scrie Click!.
Scandalul izbucnit in urma cu trei zile intre fosta si actuala iubita l-a scos din minti pe mijlocasul Universitatii Cluj. Totul a inceput miercuri, cand ziarul Click! a publicat, in exclusivitate, vorbele Denisei Nechifor despre Bianca Dragusanu, spuse, se pare, intr-o criza de nervi: „Dintr-o curva nu poti face femeie de casa, nici dintr-un fotbalist un om serios”.
Cativa colegi de vestiar de-ai lui Adi Cristea ar fi auzit cum fotbalistul ar fi pus-o la punct pe Denisa, dupa ce in tot cursul zilei de miercuri aceasta l-ar fi terorizat cu telefoanele, scrie Click!.
Se pare ca un coleg a auzit cum Cristea, agasat de atatea apeluri, si-a pierdut cumpatul, repezindu-si fosta iubita: „Taci, nesimtito! Sa nu te mai iei de Bianca si sa nu mai scoti mereu la inaintare copilul pe la televizor. Esti o nesimtita!”.
Adauga un comentariu