Magazin

Adrian Cristea s-a intors la fosta iubita

Publicat: 31 iul. 2012
1

Dupa despartirea de Bianca Dragusanu, despre care a vuit toata presa, fotbalistul Adrian Cristea si-a reindreptatea atentia spre fosta lui iubita Denisa Nechifor.

Si nu neaparat ca ar fi avut nevoie de consolare, ci pentru ca mama fetitei lui se pricepe la afaceri si are si contactele necesare. Denisa Nechifor a declarat pentru emisiunea „Povestiri adevarate” ca in aceasta perioada incearca sa finalizeze un contract din care beneficiar este Cristea.

„Viata de sportiv este scurta si trebuie sa vada ce face cu viitorul lui. Sunt in negocieri cu o firma de vinuri, pentru ca Adrian sa le reprezinte imaginea„.

Si nu este singura afacere a fotbalistului in care fosta manechina se implica. Denisa a mai povestit ca in momentul nasterii Raniei, tatal acesteia a devenit actionar la o firma de mobila din Iasi, iar acum ea va incerca sa-l ajute sa vanda produsele.

Motivele care o imping pe Denisa la aceasta asociere cu fostul ei iubit sunt, dupa spusele ei, faptul ca ea are o inima mare si ajuta pe oricine, iar al doilea ar fi faptul ca este vorba si de viitorul Raniei.

„Nu ma intereseaza barfele. Daca pot sa-l ajut o voi face, asa cum as face cu oricine vine si solicita ajutorul. Este tatal fetitei mele si este si viitorul Raniei in joc”.

Sursa: libertatea.ro

Adauga un comentariu