Magazin

Adrian Enache a cerut-o in casatorie pe Iuliana Marciuc de mai multe ori. CE a raspuns vedeta!

Publicat: 03 mart. 2013
1

Este una dintre cele mai cunoscute femei din Romania. Si pentru ca e vedeta tv, si pentru ca povestea ei de iubire e demna de o telenovela. Iuliana Marciuc a vorbit cu Click! despre planurile de viitor pe care le are cu Adrian Enache si despre viata lor de familie.

Click!: De 18 ani traiti o poveste de dragoste intens mediatizata. V-ati dorit vreodata sa nu mai intrebe nimeni cand se casatoresc Marciuc si Enache?
Iuliana Marciuc: Au fost cateva zile cand nu m-a intrebat nimeni, nimic. Este, totusi, un laitmotiv, mai ales ca, pentru foarte multi, dupa o logodna urmeaza o casatorie. In putinele momente cand Adrian citeste ziarele, mai afla de cate un nou divort rasunator si spune de fiecare data: „inca un divort. Uite, mama, noi supravietuim”.

V-a deranjat vreodata titulatura de „eterna amanta”?
Nu m-am simtit niciodata asa pentru ca relatia noastra, dupa foarte scurt timp, a devenit una publica. Am avut prieteni comuni, am iesit, am avut vacante comune in tara, in strainatate, am intrat fiecare in familia celuilalt. Dupa mine, amanta inseamna altceva. Amanta inseamna o persoana pe care o frecventezi din cand in cand, cu care nu iesi in public, cu care nu mergi in vacanta, cu care nu te afisezi, cu care te intalnesti din cand in cand, foarte discret si cam atat.

Acum doi ani v-ati logodit. Nu urmeaza nunta, in mod firesc?
Uite ca noi suntem si din acest punct de vedere altfel. Cand am facut logodna, nu am facut-o cu gandul sa urmeze neaparat o casatorie. Am facut-o cu gandul de a oficializa in fata lui Dumne­­zeu o relatie care dura de foarte mult timp.
Nu a fost cu gandul ca logodna este inaintea unei casatorii. Iar acum, asa cum am spus de foarte multe ori, nu vad de ce trebuie sa schimb o relatie care merge, slava Domnului, foarte frumos, riscand ca, o data cu un act, lucrurile sa se intample cum s-au intamplat la altii. Consi­­der ca principalul motiv de divort este casatoria.

Adrian Enache v-a cerut de sotie?
Da. El spune din cand in cand acest lucru, alteori mai spun eu: e un fel de declaratie, e in loc de „te iubesc” la noi. O interpretam drept o declaratie de iubire, nu altfel. Sigur ca au fost discutii si in fata lui David, care a intrebat daca noi suntem casatoriti, daca atunci cand un baiat iubeste o fata, automat fata ia si numele baiatului.
Isi pune tot felul de intrebari de genul asta, la care noi ii raspundem cu exemple din jurul nostru: cu mamici singure, cu tatici singuri, cu oameni divortati, cu copii care nu si-au vazut de foarte multi ani, din pacate, tatal, cu altii care il vad foarte des, dar nu stau cu el in casa. Are un tablou complet in jurul nostru pentru ca, din pacate sau din fericire, noi nu avem in jurul nostru numai familii traditionale.

Adrian Enache a fost surprins de nenumarate ori in compania fostei sotii. Cum va impacati cu acest lucru?
In primul rand, este normal ca Adrian sa nu rupa relatia aceasta. Din contra, m-ar fi deranjat sa o rupa pentru ca are un copil si ar fi insemnat ca nu este un tata responsabil si nu mi-ar fi placut.
Si eu ma intalnesc cu fostul meu sot, desi nu am un copil cu el. Cu atat mai normal mi se pare sa se intalneasca Adrian, care are si un copil de crescut, un copil intr-o perioada dificila, pentru ca este o adolescenta, are 16 ani. Banuiesc ca au foarte multe lucruri de discutat pe tema asta. Daca am eu de discutat cu fostul meu sot, iti dai seama, cu atat mai mult, cat au ei de discutat. Spre exemplu, eu discut despre orice cu fostul sot. Cand oamenii reusesc sa ramana prieteni si intr-o relatie frumoasa au de discutat tot felul de lucruri.
sursa: click.ro
Adauga un comentariu