Magazin

Adrian Enache, pus la punct de Mihai Bendeac

Publicat: 14 mai 2015

Cantaretul Gabriel Cotabita se afla in coma indusa de 6 zile. Familia artistului a interzis medicilor sa dea detalii presei sau oricaror altor persoane despre starea acestuia.

De aici, a fost un pas pana la un adevarat haos. Toata lumea a inceput sa isi dea cu parerea despre starea artistului, iar zvonurile lansate in presa nu au fost deloc imbucuratoare. Printre cei care au lansat ipoteze socante despre starea in care se afla Gabriel Cotabita s-a numarat si Adrian Enache, care a anuntat ca acesta nu mai are nicio sansa si ca este in moarte cerebrala.

Revoltat de toata aceasta situatie, Mihai Bendeac a sarit la gatul lui Adrian Enache si a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj pentru toate persoanele care au facut speculatii despre sanatatea lui Gabriel Cotabita.

„Buna seara. Imi cer iertare ca, in toate aceste ultime zile, nu am raspuns niciunei solicitari din partea presei in legatura cu starea de sanatate a lui Gabi sau diferite alte detalii. A fost dorinta familiei sa se pastreze discretia ce se cuvine unui om care exceleaza, printre altele, in demnitate.

Astazi, insa, observand cu amaraciune ca un numar impresionant de persoane mai mult sau mai putin publice au nesocotit, au ignorat aceasta dorinta a familiei si s-au erijat in purtatori de cuvant, specialisti in medicina sau apostoli in slujba Informarii opiniei publice, indraznesc sa sper, cunoscandu-le pe Eliza, Milena si Aela, ca nu se vor supara pentru aceasta initiativa a mea. Vazandu-le afectate, atat pe ele cat si pe doamna Cotabita (mama lui Gabi), in toate aceste zile, de zvonistica si dorinta exagerata a unora de a se exprima pe aceasta tema, am decis sa lamuresc cateva aspecte.

Inainte de orice, Gabi nu este in moarte cerebrala. Da, starea lui este grava. Suntem constienti. Dar, momentan, este stabil, desi asistat. Se vorbeste insistent despre o „minune„. Pana una alta, e o minune ca niste medici absolut exceptionali profeseaza in Romania pe un salariu pe care nu as vrea sa-l cataloghez si, datorita efortului, talentului, pasiunii si empatiei lor, Gabi, ca de altfel toti ceilalti pacienti, pot spera la „minuni”.

Rugamintea familiei se adreseaza celor care, efectiv, simt ca trebuie sa vorbeasca pe aceasta tema.

Nimic nu e mai important decat tratarea pozitiva a acestei situatii. In goana pentru morbid, sa nu uitam ca suntem oameni. Fatalismul si boceala, in aceasta situatie, denota, din pacate, o lipsa de respect fata de cei apropiati, in primul rand referindu-ne la mama lui Gabi. Dansa e puternica. E optimista. Un optimism molipsitor. Crede, spera ca el va fi bine.

Sa nu-i ingreunam situatia.

Va rog inca o data: optimism. Doar asa se poate produce o minune. Fiti oameni, nu hiene. Se poate! E VIU!!!! Abtineti-va. Veti fi anuntati daca si cand va fi nevoie de ciocli si bocitoare. Inclin sa cred ca nu prea curand.

PS – Nu ma pot abtine: am o informatie pe surse. Adrian Enache e in moarte cerebrala. De cativa ani. Dar a ascuns. Faptul ca a spus asta, din senin, despre Gabi, tine de faptul ca incearca sa abata atentia”, a scris Mihai Bendeac pe pagina sa de Facebook.

Dupa acest episod, Adrian Enache si-a cerut scuze public pentru purtarea sa.

„Nu am spus asa ceva, niciodata. Am vazut la TV ca au zis medicii ca activitatea creierului e aproape nula, dar eu ma rog ca medicii sa nu aiba dreptate si Dumnezeu sa faca o minune. In goana dupa senzational, mi-au interpretat vorbele. Cer scuze familiei lui Cotabita. Sunt alaturi de el si ma rog pentru el. Doream sa fie alaturi de mine diseara la avanpremiera filmului meu, dar sper sa fie macar la premiera”, a declarat artistul.loading...

Adauga un comentariu