Magazin

Adrian Minune isi vrea fiica VIRGINA inca 3 ani. Vezi cu cine vrea sa o MARITE!

Publicat: 26 oct. 2012
1

Manelistul Adrian Minune e mandru nevoie mare de fiica sa, Carmen (15 ani). Cantaretul de manele vrea ca odrasla lui sa ajunga cantareata cunoscuta si este strict in ceea ce priveste educatia ei.

„Eu trebuie sa stiu tot ce misca, cu cine vorbeste, ce mesaj primeste… . Acum este mai greu, dar sper ca macar 3 ani sa mai fie cuminte. Nu are voie sa iasa cu nici un baiat la film. Abia la 17 ani o sa ii dau voie sa vorbeasca cu iubitul”, a spus Minune, joi seara, in emisiunea „Wowbiz”, de la Kanal D.

Manelistul nu isi doreste ca fiica lui sa se marite un un artist. „Nu vezi ce chip crud si frumos are? Cum sa il raneasca cineva? Eu vreau ca ea sa isi ia un dulgher, un tamplar, un zugrav ca la ora 22 sa stea impreuna in casa, nu ca mama ei care a suferit singura cu un cantaret”, a spus Adrian Minune, potrivit libertatea.ro.

Adrian Minune, pe numele real Adrian Simionescu, are 38 de ani si s-a nascut in comuna Stefanestii de Jos, judetul Ilfov. Este este unul dintre cei mai cunoscuti cantareti de manele si de muzica lautareasca din Romania.
Adauga un comentariu