Magazin

Adrian Minune, un adevarat METROSEXUAL

Publicat: 06 dec. 2012
1

Chiar daca nimeni nu si l-ar fi inchipuit in aceasta ipostaza, Adrian Minune este un adevarat metrosexual, caruia ii place sa fie masat, pensat, epilat.

Adrian Minune recunoaste ca acorda o atentie deosebita ingrijirii corporale si, in special fetei. „Am o fata finuta, data cu o crema buna, speciala pentru barbati. Dupa ce faci baie, merita sa te dai cu crema pe fata, daca nu pe tot corpul. Eu cu sapun ma spal doar pe maini”, a dezvaluit manelistul pentru „Povestiri Adevarate”.

De asemenea, pentru a se simti rasfatat, Minune merge des la masaj: „Imi place sa fiu masat pe obrajori, frunte, pe gurita, pe nasuc!” Si pentru a se mentine tot timpul ingrijit, Adrian are o cosmeticiana personala care vine saptamanal acasa la el, in comuna Stefanesti de langa Bucuresti si, timp de cateva ore se ocupa de infrumusetarea artistului, fie ca este vorba de manichiura, pedichiura sau par de prisos.

Sursa: libertatea.ro

Comentarii
  • asta minte cu nerusinare tigani spalati eu nu am vazut.de fapt m-am linistit ca saPUNUL E DOAR pentru maini in rest se spala cu *****

  • asta minte cu nerusinare tigani spalati eu nu am vazut.de fapt m-am linistit ca saPUNUL E DOAR pentru maini in rest se spala cu cACaat

Adauga un comentariu