Sport

Adrian Mutu, aproape de a semna cu U Craiova 1948! Anunțul conducerii: „Actele sunt la redactat”

Publicat: 29 mai 2021
Adrian Mutu
Adrian Mutu va semna în perioada următoare contractul cu U Craiova 1948, actele fiind deja pregătite

Adrian Mutu este aproape să fie noul antrenor al echipei U Craiova 1948.
Marcel Pușcaș, revenit de curând în funcția de director general al clubului din Bănie, a anunțat că fostul selecționer al reprezentativei de tineret a României va semna în perioada imediat următoare contractul cu U Craiova 1948, actele fiind deja pregătite.

„Am revenit la clubul unde am fost mereu cu plăcere. Acum, mă ocup cu echipa de conducere să pregătim lotul pentru sezonul viitor. Adrian Mutu se pregătește să semneze, lucrăm la acte, sunt trimise la redactat. Îl vom prezenta după ce semnează. Cutuma mondială spune că, până nu se semnează, există oricând un mic pericol. Foarte probabil, dacă nu intervine ceva, zilele următoare îl vom anunța. Legat de transferuri, fanii trebuie să stea liniștiți. Știm pe cine vrem să aducem, nu e nicio grabă, nu mai sunt meciuri și ne putem face treaba cu calm”, a declarat Marcel Pușcaș.

U Craiova 1948 pregătește o remaniere și la nivelul lotului

Alături de schimbarea de la nivelul băncii tehnice, U Craiova 1948 pregătește o remaniere și la nivelul lotului. Formația nou promovată a renunțat deja la opt jucători, Ignacio Cacheiro, Andrei Ciolacu, Călin Cristea, Abdelaye Diakite, Alexandru Gîț, Arsene Luboya, Vali Munteanu și Federico Taborda, și este gata să dea mai multe lovituri în mercato. Singurul care a semnat până acum este Juan Bauza, fost la Csikszereda, dar pe listă se mai află jucători cu nume și experiență la nivelul Ligii 1, precum Gicu Grozav, Raul Rusescu, Adrian Stoian, Antun Palic sau Alex Chipciu. De asemenea, U Craiova 1948 s-a înțeles cu Daniel Paraschiv, care a marcat de 11 ori pentru Viitorul Pandurii Târgu Jiu în sezonul recent încheiat.

Adrian Mutu, tentat de U Craiova 1948

Adrian Mutu a recunoscut că negociază cu U Craiova 1948 și că există un proiect „interesant” la nou promovata, însă, în același timp, a transmis că are și alte oferte.

„Știu imnul Craiovei. Tata a fost și este fan al Craiovei. Am crescut de la trei ani cu reviste cu Balaci, Ștefănescu, cu toți. Sunt obișnuit să aud în casă despre Universitatea Craiova. Așa cum am răspuns și ieri, sunt negocieri și cu Universitatea Craiova (n.r. – U Craiova 1948), dar și cu alte echipe. Momentan nu am luat nicio decizie. Ceea ce pot să spun e că e o echipă interesantă, știu ce atmosferă e acolo, știu ce rivalitate va fi între cele două Craiove. Mai mult nu vă pot spune la această oră, pentru că nu e fair-play. Sunt negocieri în curs, o să aflați atunci când va fi ceva”, a transmis Adrian Mutu, în cadrul unei conferințe de presă susținută pe 26 mai.

Adauga un comentariu