Sport

Adrian Mutu, MESAJ INCREDIBIL catre Victor Piturca! Asta ar fi BOMBA ANULUI

Publicat: 14 aug. 2014
1

Adi Mutu este convins ca forma de moment il va readuce la echipa nationala si spune ca Victor Piturca nu poate sa nu il convoace daca va fi nevoie de serviciile sale.

Citeste si Adrian Mutu, implicat intr-un nou SCANDAL! Este cercetat de inspectorii antifrauda

„Daca lumea crede ca merit sa fiu chemat, sa ma cheme. Daca nu, daca e bine pentru interesul nationalei sa nu fiu chemat, asta e. Ne-am mai intalnit, am vorbit ocazional, nu suntem barbari sa nu ne salutam sau sa nu ne vorbim. Pana acum, n-am adus vorba despre echipa nationala, pentru ca nu aveam ce sa vorbim despre acest subiect. Ca sa fiu chemat la echipa nationala trebuie sa demonstrez ca merit, lucru care nu s-a intamplat pana acum, dar acum se intampla”, a declarat Adrian Mutu la TVR.

Citeste si Adrian Mutu vrea din nou la nationala: „Nu trebuie sa demonstrez nimic”

„Toata lumea face declaratii la cald, toata lumea spune lucruri pe care mai tarziu se gandeste ca n-ar fi trebuit sa le spuna. Da, Victor Piturca poate lasa orgoliile deoparte. Am avut mai multe dispute cu Piturca in ultimii 15 ani. Este un om foarte orgolios, care tine la principiile sale, dar este si foarte inteligent si nu cred ca daca ar fi in interesul lui si al nationalei nu m-ar chema. Intotdeauna, eu si Piturca am gasit un numitor comun, care ne-a facut sa mergem mai departe si sa avem aceleasi interese”, a mai spus „Briliantul„.

Citeste si Mutu: ”A fost o noapte superba”!

Adauga un comentariu