Sport

ADRIAN MUTU , noul MANAGER general al clubului Dinamo

Publicat: 12 oct. 2016
1
Fostul international Adrian Mutu a fost numit astazi manager general la clubul de fotbal Dinamo Bucuresti, a anuntat actionarul majoritar al gruparii, Ionut Negoita, pe site-ul oficial al echipei din Soseaua Stefan cel Mare.
„Ma bucur ca Adrian Mutu este, de astazi, alaturi de noi si sunt convins ca experienta sa in fotbalul international ne va duce catre un nou standard de performanta atat pe plan intern, cat si european”, a declarat Ionut Negoita imediat dupa semnarea contractului cu Adrian Mutu, scrie Agerpres.
„E o onoare pentru mine ca Dinamo mi-a oferit sansa sa debutez intr-o functie atat de importanta si ii multumesc domnului Negoita pentru aceasta provocare imensa in cariera mea! Sper sa rasplatesc aceasta incredere cu rezultatele pe care le asteapta toti suporterii dinamovisti”, a adaugat noul manager general al clubului din Stefan cel Mare.
Adrian Mutu si-a inceput cariera la FC Arges, dupa care s-a transferat la Dinamo, pentru care a marcat 29 de goluri in 42 de meciuri. A cucerit cu echipa Cupa si campionatul in sezonul competitional 1999-2000.Adauga un comentariu