Sport

Adrian Mutu pregateste un meci de gala! Ii aduce în Romania pe Andrea Pirlo, Zlatan Ibrahimovic si Francesco Totti

Publicat: 09 oct. 2019
36 Vizite 0 Comentarii

ADRIAN MUTU SI ZLATAN IBRAHIMOVIC

Cluj Arena va fi stadionul care, la începutul verii viitoare, îi va gazdui pe Andrea Pirlo (40 de ani), Francesco Totti (43 de ani) si Zlatan Ibrahimovic (38 de ani)! Adrian Mutu va lua parte la organizarea unui meci demonstrativ, care îi va pune fata în fata pe prietenii fostului fotbalist român si pe colegii alaturi de care a jucat în echipa nationala. Totti, fostul jucator al Romei, Andrea Pirlo, fost jucator la Juventus, dar si Zlatan Ibrahimovic vor face parte din echipa prietenilor lui Mutu.

Francesco Totti a mai fost în România, pentru confruntarea cu CFR Cluj, pe care a învins-o cu 3-1, si meciul cu Astra, care s-a terminat la egalitate, 0-0. Pentru Zlatan Ibrahimovic va fi primul meci disputat la noi în tara. Meciul demonstrativ va avea loc pe 13 iunie, la Cluj, si va fi organizat de Sports Festival.

Adrian Mutu si jucatorul suedez s-au împrietenit pe vremea când cei doi jucau împreuna pentru „Batrâna Doamna”. „Am petrecut mult timp cu Mutu la Juventus. Stateam în aceeasi camera la hotel si în cantonamente. Nu m-am plictisit deloc alaturi de el. Vorbea italiana si stia tot ce misca pe acolo, m-a ajutat mult. Tipul era mare petrecaret. Ce povesti avea! Îl ascultam si muream de râs la povestile lui”, a povestit Zlatan în cartea sa.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit